ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

«Δεν τίθεται ζήτημα μείωσης του κατώτατου μισθού» ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ....

«Δεν τίθεται κανένα ζήτημα μείωσης του κατώτατου μισθού μέχρι το 2016, ούτε και..κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού» διεμήνυσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ANT1, o κ. Βρούτσης τόνισε ότι δεν τέθηκε ποτέ από την τρόικα θέμα κατάργησης των συγκεκριμένων επιδομάτων στον ιδιωτικό τομέα.

Ερωτηθείς για τη διαφορά που παρατηρείται μεταξύ της «Εργάνης», που δείχνει θετικό ισοζύγιο στη σχέση προσλήψεων/απολύσεων, και της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνει αύξηση της ανεργίας, δήλωσε ότι και τα δύο εργαλεία είναι συμβατά.


«Η αύξηση της ανεργίας οφείλεται στο γεγονός ότι όλο και περισσότερα άτομα δηλώνουν την πρόθεσή τους να μπουν στην αγορά εργασίας, άρα διευρύνεται ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν εργασία» διευκρίνισε.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα περαιτέρω μείωσης των συντάξεων, αλλά υπογράμμισε ότι το ασφαλιστικό σύστημα χρειάζεται «διορθωτικές αλλαγές», που δεν επηρεάζουν το ύψος των συντάξεων.

Όσον αφορά στην αδήλωτη εργασία, είπε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν. «Οι εργοδότες πρέπει να καταλάβουν ότι με την αδήλωτη εργασία πριονίζουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται, γιατί οι συνέπειες γυρίζουν στους ίδιους» τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, τα όποια - όπως είπε - θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και θα αφορούν περίπου 100.000 δικαιούχους.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: «Δεν τίθεται ζήτημα μείωσης του κατώτατου μισθού» ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ.... Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top