ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα ! Εκκενώθηκε Βουλή - Ελέγχει το κτίριο η Αστυνομία

Εκκενώνεται το κτίριο της Βουλής
- Τηλεφώνημα έκανε λόγο για βόμβα εντός του κοινοβουλίου
-Παρόμοιο τηλεφώνημα την ίδια ώρα έγινε και στην εφημερίδα «Πολίτης»
- Συνεχής ενημέρωση
Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα, έγινε πριν από λίγα λεπτά στο Κυπριακό κοινοβούλιο και ενώ η ολομέλεια της Βουλής συνεδριάζει από το πρωί, για να εγκρίνει με συνοπτικές διαδικασίες 7 μνημονιακά νομοσχέδια.

Οι πρώτες πληροφορίες που εξασφάλισε το newsit.com.cy αναφέρουν ότι χθες στις 16:25 στο τηλεφωνικό κέντρο της βουλής, ελήφθη τηλεφώνημα, στο όποιο γινόταν λόγος για έκρηξη βόμβας εντος του κτιρίου, ενώ την ίδια ώρα παρόμοιο τηλεφώνημα δέχτηκαν και τα γραφεία της εφημερίδας «Πολίτης».

Πληροφορίες από άτομο της Βουλής, μιλώντας στο newsit.com.cy κατήγγειλε ότι εδώ και 40 λεπτά, τους έχουν αφήσει στο δρόμο, περιμένοντας τους πυροτεχνουργούς της αστυνομίας να φτάσουν στην περιοχή.



Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.com.cy στο κτίριο της βουλής επικρατεί αναστάτωση, ενώ η αστυνομία, έδωσε οδηγίες για άμεση εκκένωση του κτιρίου.

Ήδη στην περιοχή, κατευθύνεται η μονάδα πυροτεχνουργών της αστυνομίας, που μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά, θα ενεργήσουν εξονυχιστικούς ελέγχους στο εσωτερικό και την περίμετρο του Κυπριακού κοινοβουλίου.



Ερωτηθείς ο κ. Ομήρου, ο οποίος μαζί με άλλους Βουλευτές και το προσωπικό της Βουλής είναι συγκεντρωμένοι στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας απέναντι από το κτίριο της Βουλής, ανέφερε ότι υπήρξε τηλεφώνημα «στις κοπέλες» του γραφείου του για ύπαρξη βόμβας, ειδοποιήθηκε σχετικώς η Αστυνομία και αναμένεται το πέρας των ερευνών των πυροτεχνουργών προκειμένου η Ολομέλεια να συνεχίσει τις εργασίες της, εφόσον δεν βρεθεί οτιδήποτε.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα ! Εκκενώθηκε Βουλή - Ελέγχει το κτίριο η Αστυνομία Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top