ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ταβερνιάρης κτήνος! Χτυπούσε ανελέητα γατάκι μπροστά στα μάτια των πελατών του

Με απίστευτο μένος επιτέθηκε με μπαστούνι σε ένα μικρό ανυπεράσπιστο γατάκι, το οποίοι χτυπούσε μέχρι που το άφησε παράλυτο, ενώ ένας από τους σερβιτόρους του, βγήκε έξω και αποτέλειωσε το έργο του αφεντικού του, κλωτσώντας το τετράποδο μέχρι θανάτου.

Έντρομοι οι πελάτες σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας, δεν πίστευαν στα μάτια τους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν παρακολούθησαν τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να επιτίθεται και να χτυπάει βάναυσα το μικρό γατάκι που βρισκόταν έξω από την ταβέρνα.

Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης χτυπούσε αλύπητα με το μπαστούνι του το γατί, μέχρι που του έσπασε την σπονδυλική του στήλη, την ίδια ώρα που εκείνο έκλαιγε γοερά.

Στη συνέχεια βγήκε έξω ο σερβιτόρος του, ο οποίος συνέχισε την κτηνωδία, κλωτσώντας το γατάκι που σερνόταν χάμω από τον πόνο, ανήμπορο να περπατήσει, μέχρι που το αποτελείωσε. 
Θαμώνες της ταβέρνας, ανάρτησαν την είδηση στο Facebook, σχολιάζοντας ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης της ταβέρνας, δεν πρόκειται να τους ξαναδεί στο μαγαζί του.

Λίγο αργότερα η σελίδα Animal Rights, στο Facebook, είχε επαναδημοσιεύσει παλαιότερη είδηση, σύμφωνα με την οποία έξω από την ίδια ταβέρνα, είχαν τοποθετήσει κομματάκια σουβλάκι με δηλητήριο για τους γάτους της περιοχής.


Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ταβερνιάρης κτήνος! Χτυπούσε ανελέητα γατάκι μπροστά στα μάτια των πελατών του Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top