ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η Telegraph εντοπίζει την πιο χοντρή γυναίκα στην Ευρώπη, την φωτογραφίζει και την παρακολουθεί να τρώει [εικόνες+βίντεο]

Η Σουζαν Έμμα, είναι μια γυναίκα 32 χρονών, μητέρα 2 αγοριών και ζει στην Αγγλία
. Η Σούζαν αυτή τη στιγμή είναι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο, ζυγίζει 330 κιλά, αλλά στόχος της είναι να φτάσει τα 460.

Η Σουζαν εργάζεται περιστασιακά και ως μοντέλο, αφού λόγω του πάχους της την προτιμούν διάφοροι φωτογράφοι και δείχνει να μην υποφέρει ψυχικά από το πάχος της.

Οι γιατροί της λένε πως πρέπει να σταματήσει να καταναλώνει καθημερινά περισσότερες από 30.000 θερμίδες και πως άμεσα θα πρέπει να χάσει κιλά, αλλιώς η καρδιά της θα σταματήσει. Εκείνη δεν τους ακούει. «Οσο πιο πολλά κιλά παίρνω, τόσο πιο άνετα και σέξι νιώθω. Θέλω να σπάσω το κοινωνικό στίγμα που υπάρχει για τους χοντρούς ανθρώπους» λέει.









Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η Telegraph εντοπίζει την πιο χοντρή γυναίκα στην Ευρώπη, την φωτογραφίζει και την παρακολουθεί να τρώει [εικόνες+βίντεο] Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top