ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ! “ΔΙΝΕΙ” ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ)!

Σε μια αποκάλυψη “βόμβα” προχώρησε μιλώντας το πρωί στο Ράδιο984 και τον Γ. Σαχίνη, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Αυγενάκης αποκάλυψε ότι οι δύο Κυβερνητικοί εταίροι όχι μόνο ήταν ενήμεροι αλλά είχαν πει και “ναι” για να πέσουν οι διακόπτες της Δημόσιας Τηλεόρασης .

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε επίσης ότι δύο ώρες πριν ληφθεί η απόφαση μετείχε σε σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

“Φασιστικής αντίληψης και συνταγματικής εκτροπής η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ με ευθύνες σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που δεν καλούν τον πρωθυπουργό να καταθέσει την εντολή διακυβέρνησης της χώρας”, δήλωσε απο την πλευρά του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κριτσωτάκης.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ! “ΔΙΝΕΙ” ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ)! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top