ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Βόλος: Φωτιά σε μπαλκόνι διαμερίσματος από ξεχασμένη λαμπάδα


Φωτιά έπιασε από ξεχασμένη λαμπάδα που έκαιγε όλη τη νύχτα, μπαλκόνι διαμερίσματος σε πολυκατοικία στο...
κέντρο του Βόλου,σήμερα ημέρα Πάσχα, γύρω στις 06.30 το πρωί. Η φωτιά ξεκίνησε από το στόρι της μπαλκονόπορτας και επεκτάθηκε στην πρόσοψη του μπαλκονιού.

Τη φωτιά που ήταν μεγάλης έκτασης, αντιλήφθηκε γείτονας, που κάλεσε εγκαίρως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, ενώ παράλληλα επιχειρούσε και ο ίδιος ρίχνοντας νερό να μετριάσει την έκταση της.

Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με πέντε άντρες, όπου τελικά κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά εγκαίρως, πριν επεκταθεί στο εσωτερικό της οικίας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο στόρι της μπαλκονόπορτας που κάηκε ολοσχερώς και στην πρόσοψη του μπαλκονιού που μαύρισε.

Αν δεν ήταν τόσο άμεση η επέμβαση του γείτονα, η έκταση της ζημιάς θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, καθώς οι κάτοικοι του διαμερίσματος σοκαρισμένοι από το συμβάν, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν ψύχραιμα.

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Βόλος: Φωτιά σε μπαλκόνι διαμερίσματος από ξεχασμένη λαμπάδα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top