ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πέρασε με κόκκινο φανάρι, ξέφυγε από τους αστυνομικούς αλλά...την "πάτησε" απο κροκόδειλο!


Άτυχος στάθηκε ένας 20χρονος στη Φλόριντα, ο οποίος ξέφυγε από τους αστυνομικούς για να πέσει πάνω σε ένα πεινασμένο, επιθετικό αλιγάτορα.
Ο Μπράιαν Ζούνιγκα ενεπλάκη σε ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία όταν παραβίασε ένα κόκκινο φανάρι.
Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου, ο νεαρός οδηγός κατέβηκε αστραπιαία από το αμάξι του και εξαφανίστηκε πηδώντας πάνω από τους φράχτες των γειτονικών σπιτιών. Πολύ γρήγορα η αστυνομία τον έχασε και ο Μπράιαν νόμισε ότι γλίτωσε.
Όμως η ελευθερία του δεν κράτησε πολύ, Λίγα χιλιόμετρα πιο μακρυά, σε μια μονάδα επεξεργασίας νερού, ο 20χρονος έπεσε θύμα ενός αλιγάτορα ο οποίος είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή.
Το ερπετό επιτέθηκε άγρια στον Μπράιαν προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από τους γείτονες σε κοντινό νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέφθασε και τον συνέλαβε η αστυνομία.

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Πέρασε με κόκκινο φανάρι, ξέφυγε από τους αστυνομικούς αλλά...την "πάτησε" απο κροκόδειλο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top