ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Γλίτωσαν από τα σαγόνια του καρχαρία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο!


Με γερανό και βίντσι έβγαλαν στη στεριά τον μεγάλο καρχαρία που ψάρεψε 
Τ/κ ανοικτά της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Προκάλεσε αναστάτωση και προσέλκυσε το ενδιαφέρον.

Το μήκος πάντως διαφέρει από εφημερίδα σε εφημερίδα. Η Αφρίκα γράφει για πέντε μέτρα καρχαρία, η Χαλκίν Σεσί για 5 μέτρα και 400 κιλά, ενώ η ιστοσελίδα Kibris time για τρεισήμισι μέτρα! Όπως και να χει το τεράστιο θαλάσσιο κήτος προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και κέρδισε το μέρος του στα πρωτοσέλιδα σήμερα. 

Ο Φιρούζ Ντενιαλί ψάρεψε τον καρχαρία ανοικτά του ξενοδοχείου Palm Beach και βγήκε – ως είθισται – φωτογραφία με το κήτος. Στη θέα του όμως, πολλοί παραθεριστές, γράφει ο τ/κ Τύπος, σκέφτονταν και ξανασκέφτονταν αν θα ήταν σοφό να μπουν στην θάλασσα.

Άλλοι ψαράδες της περιοχής πιστεύουν ότι το κήτος προφανώς αποπροσανατολίστηκε, ακολουθώντας μάλλον κάποιο φορτηγό πλοίο.

Ο Ντενιαλί δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι εδώ και μέρες ο καρχαρίας έτρωγε ψάρια ανοικτά της Αμμοχώστου και πως είχε δει δύο πτερύγια, αλλά κατόρθωσε να πιάσει μόνο τον ένα.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Γλίτωσαν από τα σαγόνια του καρχαρία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top