ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!


Είδες τι κάνει το ευρώ; Κάτι ξέρει ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας οι οποίοι όπου σταθούν και βρεθούν, επαναλαμβάνουν ότι "οι Έλληνες ματώνουν αλλά είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν πάση θυσία στο ευρώ"!

Ακόμη και αν η χώρα γυρίσει 100 χρόνια πίσω; Τότε που δεν υπήρχαν αυτοκίνητα παρά μόνο μουλάρια και γαϊδούρια που κουβαλούσαν άμαξες;

"Βεβαίως", θα απαντούσαν οι πολιτικοί μας ταγοί και θα συμπλήρωναν: "Ξέρετε τι ωφέλεια θα είχε η χώρα εάν επανεμφανίζονταν τα γαϊδούρια και οι άμαξες στο κέντρο της Αθήνας; Δεν θα υπήρχε νέφος, δεν θα ξοδεύαμε καύσιμα και το ντεκόρ θα ήταν πολύ ρομαντικό. Αυτή είναι η σημαασία του ευρώ"!

Η φωτογραφία είναι ολοκαίνουργια. Ο γάϊδαρος μαζί με το αφεντικό του αλλά και το...συνοδό του με τα γυαλιά ηλίου, διασχίζουν την Λ. Μεσογείων, στο ανοδικό της ρεύμα. Η πραμάτεια στην πλάτη του γάϊδαρου, δεν είναι ευρώ, όπως δολίως και ειρωνικώς παρουσιάσε γερμανικό περιοδικό, για να καταδείξει -δήθεν- ότι ακόμη και οι αγρότες βγάζουν με το τσουβάλι τα λεφτά, ενώ οι...φτωχοί Γερμανοί πληρώνουν την Ελλάδα για να σωθεί!

Η Γερμανοί βομβαρδίζουν τη χώρα μας και με την καταστροφική πολιτική τους και με τη δυσφημιστική τους προπαγάνδα.

Το ωραίο ενσταντνέ που αιχμαλώτισε ο φακός μας, δεν είναι από το παρελθόν, είναι φωτογραφία που έρχεται από ...το μέλλον. Η Ελλάς επιστρέφει έναν αιώνα πίσω. Με μια τεράστια διαφορά: τότε υπήρχε ελπίδα, φως στο τούνελ, αισιοδοξία, ανθρωπιά και ελάχιστη εγκληματικότητα. Σήμερα, βασιλεύει η απελπισία, οι αυτοκτονίες αυξάνουν, το σκοτάδι κυριαρχεί. Μπορείτε να φαντασθείτε πώς θα είναι το αύριο...

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top