ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Δεκαπέντε νεκροί από την ισραηλινή επίθεση


Τουλάχιστον 15 σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη δεκάδων άλλων μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έγινε την νύχτα του Σαββάτου κατά τριών στρατιωτικών θέσεων βόρεια της Δαμασκού, ανακοίνωσε μη κυβερνητική οργάνωση.

«Τουλάχιστον 15 στρατιώτες σκοτώθηκαν ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη δεκάδων άλλων μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή. Στις τρεις αυτές θέσεις του στρατού υπάρχουν 150 άνδρες, αλλά δεν είναι γνωστό που βρισκόντουσαν κατά την αεροπορική επιδρομή», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράμι Αμπντελραχμάν, διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι συριακές αρχές δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής έναν επίσημο απολογισμό, αλλά το υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε χθες σε επιστολή του στον ΟΗΕ ότι «η επίθεση αυτή προκάλεσε θανάτους και τραυματισμούς και σοβαρές ζημιές στις θέσεις αυτές και στις κοντινές περιοχές στις οποίες ζουν άμαχοι».

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Δεκαπέντε νεκροί από την ισραηλινή επίθεση Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top