ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μητέρα αυτοκτόνησε μπροστά στην 4χρονη κόρη της στο Κερατσίνι....Η μικρή τραυματισμένη στην κοιλία και με αίματα στα χέρια βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας.


Μπροστά στα μάτια της 4χρονης κόρης της αυτοκτόνησε μια μητέρα στο Κερατσίνι.

Η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ έβαλε τέλος στη ζωή της αφού πρώτα είχε αυτοτραυματιστεί στο λαιμό, στο στήθος στο ύψος της καρδιάς και στην κοιλιακή χώρα. Το κοριτσάκι στη θέα της νεκρής μητέρας του και με αίματα στα χέρια βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας. Οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική που έφτασαν άμεσα στο σημείο. Με γερανοφόρο όχημα της πυροσβεστικής οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και είδαν την μητέρα νεκρή και το 4χρονο κοριτσάκι τραυματισμένο στην κοιλία. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και πλέον είναι στα χέρια ειδικών για να ξεπεράσει το σοκ.
Η μητέρα ήταν μόνη στο σπίτι καθώς ο άντρας της είναι ναυτικός .


Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Μητέρα αυτοκτόνησε μπροστά στην 4χρονη κόρη της στο Κερατσίνι....Η μικρή τραυματισμένη στην κοιλία και με αίματα στα χέρια βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top