ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ο Στεφανάκης εκβίαζε την αδελφή της 23χρονης με κοινό ερωτικό τους βίντεο


Ο Στεφανάκης εκβίαζε την αδελφή της 23χρονης με κοινό ερωτικό τους βίντεο Σύμφωνα με τους συγγενείς της 23χρονης
που δολοφονήθηκε στη Νέα Μάκρη 


Ανοίγουν τα στόματα τώρα των συγγενών της 23χρονης Φαίης Μπλιάχα για τον 25χρονο Βαγγέλη Στεφανάκη που κατηγορείται για τη δολοφονία της, στη Νέα Μάκρη. 


Η 32χρονη αδελφή της 23χρονης στην κατάθεση της στον ανακριτή είπε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον 25χρονο σύντροφο της αδελφής της, ο οποίος και την εκβίαζε στη συνέχεια λέγοντάς της ότι θα κάνει κακό σε αυτή και στην οικογένεια της, για να μη μιλήσει για ό,τι συνέβη στην αδελφή της. Αυτός ήταν κι ο λόγος, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, που 32χρονη κάλυπτε το Στεφανάκη. 


«Είχαμε κάνει έρωτα μια φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο ίντερνετ», κατέθεσε στον ανακριτή η αδερφή της Φαίης Μπλιάχα ενώ είπε ακόμη ότι ο Στεφανάκης την απειλούσε ότι αν συλληφθεί και πάει στη φυλακή, θα κάνει κακό τόσο στην ίδια, όσο και στην οικογένεια της, όταν βγει. 


Τη βιαιότητα του χαρακτήρα του Στεφανάκη επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πατέρας του καταθέτοντας στον ανακριτή. «Ο γιος μου είναι ιδιαίτερα νευρικός και πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Πηγαίνει σε γυμναστήριο και κάνει κικ μπόξινγκ, ενώ παίρνει συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη και χάπια. Δεν γνωρίζω αν είναι αναβολικά...Εμένα δεν με έχει χτυπήσει, αλλά έχει χτυπήσει δύο φορές την αδερφή του, η οποία μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι», είπε. Πηγή: www.lifo.gr

Πηγή: www.lifo.gr

http://ksipnistere.blogspot.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ο Στεφανάκης εκβίαζε την αδελφή της 23χρονης με κοινό ερωτικό τους βίντεο Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top