ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Νανά Καραγιάννη: Ακόμα πιο αδύνατη


Η Νανά Καραγιάννη εμφανίστηκε σε Κυπριακή εκπομπή! Όμως ένα βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή ήταν αρκετό για να εκνευριστεί!
Η Στέλλα Στυλιανού και η Δήμητρα Μακρυγιάννη υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής "Μαγκαζίνο" του Sigma τη Νανά Καραγιάννη, η οποία πάσχει από νευρική ανορεξία.
Αφού την καλωσόρισαν της έδειξαν ένα βίντεο που της είχαν ετοιμάσει, αλλά δυστυχώς σύμφωνα με την ραδιοφωνική παραγωγό ήταν όλο ανακρίβειες κάτι που την εκνεύρισε.
Αφού λοιπόν είδε το βίντεο που της ετοίμασε η εκπομπή ζήτησε από τις παρουσιάστριες να ανακαλέσουν καθώς οι πληροφορίες που πήραν ήταν από ένα άρθρο ενός περιοδικού το οποίο όπως η ίδια τόνισε σκόπευε να κάνει μήνυση, αλλά τελικά δεν μπήκε ποτέ σ' αυτή την διαδικασία. Και όσα δεν ίσχυαν στο βίντεο, η Νανά ένα ένα τα διόρθωσε! Τόνισε μάλιστα πως με τον πρώην σύζυγό της δεν χώρισαν μετά από επτά μήνες αλλά μετά από επτά χρόνια όπως επίσης δεν μπήκε ποτέ με το ζόρι σε κλινική για θεραπεία.




Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Νανά Καραγιάννη: Ακόμα πιο αδύνατη Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top