ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Καταδίωξη για οδηγό κλεμμένου αυτοκινήτου στα Ιωάννινα



Καθ’ όλα… παράνομος ήταν ο νεαρός αλλοδαπός που συνελήφθη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων, όταν εντοπίστηκε από... αστυνομικούς της Τροχαίας να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο. Όπως αποδείχθηκε, προσπάθησε να διαφύγει επειδή εκκρεμούσε απαγόρευση της εισόδου του στην Ελλάδα.

Μόλις ο 25χρονος Αλβανός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, τα περιπολικά τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν σε μικρή απόσταση. Ο νεαρός δράστης συνελήφθη και αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε κλαπεί μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου από το Αγρίνιο. Έτσι, κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την απέλασή του.

*** Οκτώ μήνες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι ενός 72χρονου Ολλανδού στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας ταυτοποίησαν τον δράστη που είχε κλέψει μία ηλεκτρική συσκευή και διάφορα ρούχα τον Αύγουστο του 2012. Πρόκειται για έναν 37χρονο Ρουμάνο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που θα σταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Read more: http://proinimatia.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Καταδίωξη για οδηγό κλεμμένου αυτοκινήτου στα Ιωάννινα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top