ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

AKATAΛΛΗΛΟ-ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:Έφυγε πριν 6 μήνες και άφησε τα σκυλιά του στην ταράτσα νηστικά και χωρίς νερό...


Εικόνες αποκρουστικές αντίκρισε σήμερα ιδιοκτήτης σπιτιού σε διαμέρισμα των οδών Ταυγέτου και Κω στην Παλαιά Κοκκινιά 
Ο ενοικιαστής του ονόματι Π. Π. , κυνηγός και εκτροφέας, έφυγε τον Οκτώβριο του 2012 από το σπίτι που του νοίκιαζε, και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, άνοιξε σήμερα το διαμέρισμα παρουσία εισαγγελέα, και το θέαμα που αντίκρισαν όλοι ήταν σοκαριστικό. Ο ενοικιαστής είχε αφήσει στην ταράτσα του σπιτιού - στην οποία μόνο αυτός είχε πρόσβαση - δύο κυνηγόσκυλα δεμένα τα οποία βέβαια πέθαναν από ασιτία. Τα άψυχα σώματά τους - ή ότι έχει απομείνει από αυτά... - βρέθηκαν μέσα στα σπιτάκια τους.

Οι γείτονες δεν είναι λιγότερο ένοχοι από τον δράστη. 

Οι γείτονες ήξερα ότι υπήρχαν σκυλιά πάνω στην ταράτσα και δεν είχαν κάνει τίποτα για να τα βοηθήσουν. Απλά "εξοργίστηκαν" όταν είδαν το θέαμα και τα έβαλαν μαζί του. Για το περιστατικό ενημέρωσε μέσω facebook η Μαρία Κωνσταντίνου και ενημερώθηκαν τα σωματεία Πειραιά "Πρωτοβουλία για τα αδέσποτα" και το σωματείο Περάματος ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη στον δράστη. Και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, αφού η Δημοτική Αστυνομία τον μήνυσε γιατί πέταξε τα άψυχα σώματα των σκύλων στα σκουπίδια. 






Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: AKATAΛΛΗΛΟ-ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:Έφυγε πριν 6 μήνες και άφησε τα σκυλιά του στην ταράτσα νηστικά και χωρίς νερό... Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top