ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΟ ΟΙΤΥΛΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ...ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ...ΚΑΤΗΦΟΡΑ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)


Απίστευτο σε μια περιοχή στο Οίτυλο, τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν την ανηφόρα και ανεβαίνουν την κατηφόρα...
Σε μια περιοχή κοντά στο Οίτυλο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο μικρός Σιδέρης Κελεπούρης ανακάλυψε εντελώς τυχαία με τη φίλη του την Κατερίνα, ένα σπάνιο φαινόμενο που έχει να κάνει με μαγνητικά παιδία.

Όπως εξηγεί ο Σιδέρης, είχαν πάει εκδρομή με προορισμό την Καρδαμύλη. Σε ένα σημείο της διαδρομής, το τοπίο ήταν φανταστικό και σταμάτησαν να το αποθανατίσουν με τη φωτογραφική τους μηχανή.

Η οδηγός όμως είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο, και έμειναν άφωνοι όταν είδαν το αυτοκίνητο αντί να προχωρά προς την κατηφόρα να ανεβαίνει σβηστό και μόνο του την... ανηφόρα.

Το γεγονός αυτό δεν το συναντά κανείς κάθε μέρα, οπότε ο Σιδέρης και η Κατερίνα τηλεφώνησαν στην apela.gr και μας εξήγησαν για το σπάνιο αυτό φαινόμενο, οπότε το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων της apela πήγε στο σειμείο, έκανε τα πηράματά του, μίλησε με περαστικούς και δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω video...



Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΟ ΟΙΤΥΛΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ...ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ...ΚΑΤΗΦΟΡΑ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top