ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Συγκλονισμένη η ελληνική showbiz με το τροχαίο του Τ. Πρωτόπαπα – Τα μηνύματα των φίλων του στο twitter


Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της ελληνικής showbiz μετά την είδηση για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα
που είχε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας το πρωί της Κυριακής. Φίλοι και συνεργάτες του, στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό και ταλαντούχο ηθοποιό. 

Η Ελεονώρα Μελέτη, o Άδωνις Γεωργιάδης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Αργύρης Αγγέλου, η Χριστίνα Πολίτη εύχονται μέσω twitter να τα καταφέρει!

Αναστατωμένη είναι και η ομάδα του Dr Cook του Γιάννη Λουκάκου, με την οποία συνεργάζεται ο Τόμας. Η Αγγελική Δαλιάνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με το TLIFE ανέφερε: «Είμαι πολύ ταραγμένη δυστυχώς ο Τόμας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε σήμερα γύρισμα και είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Και εγώ είμαι στα τηλέφωνα για να μάθω περισσότερα».

Ο Τόμας Πρωτόπαπας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πολύωρη εγχείρηση που υπεβλήθη στο κεφάλι, μετά το τροχαίο που είχε. Ο νεαρός ηθοποιός είναι διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ και όλοι ελπίζουν για το καλύτερο δυνατό!

Δες τα μηνύματα των φίλων του στο twitter:

/

/

/

/

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Συγκλονισμένη η ελληνική showbiz με το τροχαίο του Τ. Πρωτόπαπα – Τα μηνύματα των φίλων του στο twitter Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top