ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Στον θαλάσσιο πλούτο της Κύπρου στοχεύει η τρόικα» εκτιμά ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος


Την εκτίμηση ότι απώτερος στόχος της τρόικας είναι ο θαλάσσιος πλούτος στην κυπριακή ΑΟΖ και η άσκηση πίεσης σε ό,τι αφορά το...
Κυπριακό, διατύπωσε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος δήλωσε ότι «εθελοτυφλούν, γιατί δεν θα το επιτύχουν».

Ο κ. Χρυσόστομος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ, χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση στην οικονομία. 
Είπε ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και πρόσθεσε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι η συμπεριφορά της τρόικας θα ήταν «τόσο απαράδεκτη, σκληρή και εξουθενωτική».

Επανέλαβε ότι «αν η Ευρώπη εμμένει στον στραγγαλισμό της οικονομίας μας και δεν θα μπορούμε να ζούμε ικανοποιητικά, καλύτερα να φύγουμε από το ευρώ». Τουλάχιστον, είπε, θα σώσουμε την αξιοπρέπειά μας.
Ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανέφερε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για την Κύπρο. Όμως, πρόσθεσε, πρέπει να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι ότι, «όταν φύγει ένας πόντος από το πουλόβερ, τότε θα ξηλωθεί ολόκληρο» και ότι, αν βγει η Κύπρος από το ευρώ, θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. 

Σε ό,τι αφορά την Ελληνική Τράπεζα είπε ότι δυστυχώς επί καθημερινής βάσεως γίνονταν δηλώσεις από τους προηγούμενους κυβερνώντες εναντίον του τραπεζιτικού τομέα με αποτέλεσμα ο τομέας να πληγεί ανεπανόρθωτα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε, αφού η Ελληνική Τράπεζα λειτουργούσε θαυμάσια και αφού δεν ζήτησε βοήθεια, είναι ακατανόητο για τον ίδιο γιατί ζήτησαν να την ελέγξουν.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: «Στον θαλάσσιο πλούτο της Κύπρου στοχεύει η τρόικα» εκτιμά ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top