ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Πρόταση για μετακίνηση της Βουλής των Ελλήνων...



Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο της bloggόσφαιρας, ο κ. Μεϊμαράκης φαίνεται να εξετάζει την προοπτική μετακίνησης της Βουλής των Ελλήνων, σε χώρο εκτός του Κέντρου, για την..

εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και για την αποσυμφόρηση του κέντρου, προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.



Εμείς έχουμε να δώσουμε ορισμένες προτάσεις για την μετακίνηση του ευαγούς ιδρύματος, της Βουλής....

α) Μετακίνηση της Βουλής στο Καστελόριζο. Θα είναι πιο βολική η επικοινωνία με τους συμμάχους - γείτονες - κουμπάρους - πολιτιστικούς ευεργέτες, αλλά θα υπάρχει και μία σαφής σημειολογική επισήμανση: Από εδώ σας την "φέραμε" (ΔΝΤ), από εδώ θα συνεχίσουμε....





β) Μετακίνηση της Βουλής στο Costa Navarino στη Μεσσηνία. Μεγάλες εκτάσεις, υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις, ειδυλλιακό περιβάλλον, σύγχρονες υπηρεσίες και η απαιτούμενη απομόνωση για την σημαντική δουλειά της εκτέλεσης των εντολών της Τρόικας. Άλλωστε, είναι ο αγαπημένος προορισμός πολιτικών, επιχειρηματιών, πριγκίπων, celebrities κτλ. Συμφωνούμε με την επιλογή τους.... Είναι ένα διαμάντι....




γ) Μετακίνηση της Βουλής στη Μονή Βατοπεδίου. Γαλήνια ηρεμία, καθαρό περιβάλλον, φρέσκα (και αγιασμένα) προϊόντα, χρηματο-οικονομική υποστήριξη, management, διαχείριση κρίσεων και το κυριότερο, η απαιτούμενη άφεση αμαρτιών. Η προοπτική αυτή εξετάζεται σοβαρά, μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος ν' αποκλειστεί η κ. Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, από τις κοινοβουλευτικές τις δραστηριότητες.





δ) Μετακίνηση της Βουλής στις Φυλακές Κορυδαλλού. Χρειάζεται αιτιολόγηση; Αυτούς που δεν έχουν μπει φυλακή να φοβάστε....





Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Πρόταση για μετακίνηση της Βουλής των Ελλήνων... Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top