ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Η Ρόδος θρηνεί πάλι το χαμό ενός νέου παιδιού


Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο
«Την 4-1-2013/05.40 στη πόλη της Ρόδου, επί της οδού Δημοκρατίας, (μπροστά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος...
εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα Δημοτικού φωτισμού και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.»

Νεώτερες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του εντελώς ξαφνικά ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κτύπησε μία κολώνα, στη συνέχεια στο προστατευτικό τοιχίο του πάρκου, κτύπησε και δεύτερη κολώνα ηλεκτροφωτισμού κι ανατράπηκε ερχόμενο στην άλλη πλευρά του δρόμου. Ο νεαρός οδηγός δεν φορούσε ζώνη και πιθανότατα από τις συγκρούσεις κτύπησε στο κεφάλι τραυματισθείς θανάσιμα. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν πλέον να κάνουν οτιδήποτε για να τον κρατήσουν στη ζωή. Το άτυχο παλικάρι είναι υιός του Νίκου Μητσιόπουλου, διευθυντή της τράπεζας Pro Bank, στη Ρόδο.

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η Ρόδος θρηνεί πάλι το χαμό ενός νέου παιδιού Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top