ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ενημερωτικό κανάλι από Μαρινάκη-Χατζηνικολάου στην συχνότητα του "902 TV".


Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκετε το Κομμουνιστικό Κόμμα, με τον όμιλο του Real Group των Νίκου Χατζηνικολάου - Ανδρέα Κουρή για την..
μεταβίβαση της τηλεοπτικής συχνότητας του 902 ΤV.
Όπως φαίνεται με τον Νίκο Χατζηνικολάου έχει συνάψει μια καταρχήν συμφωνία ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επιθυμεί να συμμετέχει σε σχήμα που θα διαθέτει τηλεοπτική συχνότητα.

Το τίμημα για την εξαγορά της συχνότητας του 902 εκτιμάται πως θα είναι λίγο κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εάν υπάρξουν νομικά κωλύματα (κυρίως από το ΕΣΡ) η πλευρά Μαρινάκη - Χατζηνικολάου εξετάζει και κάποιες εναλλακτικές επιλογές.

Τέλος παρά το όσα ακούγονται, ο εκδότης των "Παραπολιτικών" Γιάννης Κουρτάκης, δεν θα έχει άμεση εμπλοκή με το σχήμα, αφού όπως ο ίδιος τονίζει σε συνεργάτες του, πρώτος του στόχος είναι να αναπτύξει την εκδοτική του δραστηριότητα μέσω και άλλων ειδικών εντύπων, μετά και την αδιαμφισβήτητη επιτυχία που έχει σημειώσει η έκδοση των "Παραπολιτικών".



Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ενημερωτικό κανάλι από Μαρινάκη-Χατζηνικολάου στην συχνότητα του "902 TV". Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top