ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη ο «ΑΛΒΑΝΟΣ» νταής που έκανε ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Μυτιλήνη ξυλοκοπώντας 2 γυναίκες


Είχε κάνει άλλη μια ληστεία με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαιρώντας από 40χρονο 150€...

Εξιχνιάστηκαν 3 υποθέσεις ληστειών σε βάρος ημεδαπών, στη Μυτιλήνη.

Εξιχνιάστηκαν, χθες (26-01-2013) το μεσημέρι, μετά από μεθοδευμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρείς -3- υποθέσεις ληστειών, σε βάρος ημεδαπών στη Μυτιλήνη. (Σχετ: Το από 25-01-2013 Δελτίο Τύπου).

Σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός (1) υπηκόου Αλβανίας ηλικίας 30 ετών, για δύο ληστείες και μία απόπειρα ληστείας. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 24-01-2013 το απόγευμα, ο 30χρονος αλλοδαπός μπήκε σε κατάστημα (μίνι-μάρκετ) στη Μυτιλήνη και αφού χτύπησε με τα χέρια του, σε διάφορα σημεία του σώματός της, μια 43χρονη ημεδαπή, η οποία εργαζόταν σε αυτό, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Κατά την έξοδό του από το κατάστημα, ο δράστης προσπάθησε, με τη χρήση σωματικής βίας, να αφαιρέσει χρήματα και από μία 28χρονη διερχόμενη ημεδαπή, χωρίς όμως να το κατορθώσει.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι ο 30χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες της 23-01-2013, στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στη Μυτιλήνη, πλησίασε πεζός έναν 40χρονο ημεδαπό και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 

lesvospost.com

Read more: http://proinimatia.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Συνελήφθη ο «ΑΛΒΑΝΟΣ» νταής που έκανε ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Μυτιλήνη ξυλοκοπώντας 2 γυναίκες Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top