ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τι χρωστάτε στην εφορία μέσω του TAXIS

Μια σειρά από νέες συναλλαγές μέσω του TAXIS net θα μπορούν να κάνουν οι φορολογούμενοι με τις νέες υπηρεσίες που θέτει σε εφαρμογή η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών
Έτσι όπως ανακοινώσε η ΓΓΠΣ:

Από την Δευτέρα 17/12/2012 η Γ.Γ.Π.Σ.έχει ενεργοποιήσει με τον τίτλο «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» νέες συναλλαγές για τους χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της. Έτσι οι χρήστες του TAXISnet μπορούν να εμφανίσουν στην οθόνη του υπολογιστή τους:

1. Τις βεβαιωμένες στις Δ.Ο.Υ. ατομικές οφειλές τους εκτός ρύθμισης. Στην ενότητα αυτή παρέχονται πληροφορίες για την γενική εικόνα των ατομικών οφειλών των φορολογούμενων καθώς και α στοιχεία που αφορούν τις δόσεις εξυπηρέτησής της

2. Το Προσωπικό Φορολογικό Ημερολόγιο με τη λήξη των προθεσμιών για το εισόδημα, το ΦΠΑ, τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, τους παρακρατούμενους φόρους και τα τέλη και τους ειδικούς φόρους

3. Τα στοιχεία μητρώου Φυσικών και Νομικών Προσώπων καθώς και τα στοιχεία του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με τις νέες υπηρεσίες που ενεργοποιήθηκαν και θα ενεργοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους μέσω των Τραπεζών και των ΕΛ.ΤΑ., επιτρέποντας την κατάργηση των ταμείων στις ΔΟΥ.

Read more: http://proinimatia.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Δείτε τι χρωστάτε στην εφορία μέσω του TAXIS Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top