ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε νεαρός αστυνομικός με το υπηρεσιακό όπλο του!


Ο 27χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας τελείωσε την υπηρεσία του, στις 15.00 και χαιρέτησε τους συναδέλφους του. Στη συνέχεια πήγε στο αυτοκίνητό του αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι του.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τηλεφώνησαν στην υπηρεσία οι γονείς του να ρωτήσουν γιατί το παιδί τους δεν είχε επιστρέψει. Αμέσως οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν.

Ο 27χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στον δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος και διαπίστωσε ότι πρόκειται για αυτοκτονία με το υπηρεσιακό του όπλο. ο αυτόχειρας έβαλε το όπλο στο μέτωπό του και πάτησε τη σκανδάλη.

Η είδηση βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και γείτονες που γνώριζαν τον νεαρό. Για την ώρα τα αίτια της αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Αυτοκτόνησε νεαρός αστυνομικός με το υπηρεσιακό όπλο του! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top