ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ σκοτώθηκε σε σύγκρουση με αυτοκίνητο


Αλλος ένας άντρας της ΕΛ.ΑΣ. άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. 
Τραγική ειρωνεία ήταν το γεγονός πως η μοτοσικλέτα του νεαρού, ο οποίος ανήκε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και βρισκόταν εκείνη την ώρα εκτός υπηρεσίας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα αστυνομικός.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κεντρική διασταύρωση στη Λ. Κένεντι στο Περιστέρι. Εκεί ο ειδικός φρουρός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του έχοντας συνεπιβάτη έναν συνομήλικο φίλο του με τον οποίο επέστρεφαν από διασκέδαση. Για άγνωστο λόγο, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρει φρικτό θάνατο καθώς δεν φορούσε κράνος, ενώ ο συνεπιβάτης του στη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο είναι και αυτή αστυνομικός και επέστρεφε εκείνη την ώρα σπίτι από την υπηρεσία της. Χθες κηδεύτηκε από τους χαροκαμένους γονείς ο άτυχος ειδικός φρουρός στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Ηπειρο.

Στο μεταξύ, χθες το μεσημέρι παραλίγο θα είχαμε νέα τραγωδία για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. καθώς άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κηφισό. Ομάδα περιπολίας με δύο μοτοσικλέτες κινούνταν στην περιοχή όταν κάποιος άντρας με Ι.Χ., από μια στραβοτιμονιά τούς έκλεισε τον δρόμο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί στις δύο μοτοσικλέτες να πραγματοποιήσουν ελιγμούς αποφυγής τροχαίου και ξαφνικά να βρεθούν και οι τέσσερις στο οδόστρωμα καθώς ανατράπηκαν όλοι από τις μηχανές τους. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο από το σημείο και έτσι οι τέσσερις αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Χρειάστηκε όμως να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.



Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ σκοτώθηκε σε σύγκρουση με αυτοκίνητο Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top