ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Mε νέο τεχνικό η Κίεβο

Καλημέρα σας! Μετά από τις μεσοβδόμαδες βόμβες στα κύπελλα Ευρώπης, επιστροφή στην κανονική ροή των Πρωταθλημάτων έστω και για αυτό μόνο το Σαββατοκύριακο, καθώς ακολουθεί διακοπή μιας εβδομάδας λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ. Προσοχή σήμερα και αύριο στις ομάδες που έπαιξαν μεσοβδόμαδα ειδικά σε αυτές που παίζουν μακριά από την έδρα τους. Δύο παιχνίδια σήμερα για την Serie A, με την Κίεβο με νέο προπονητή στον πάγκο της να υποδέχεται την Σαμπντόρια και την Τζένοα να υποδέχεται την Παλέρμο.

Συνοπτικά οι επιλογές μου: ΤΖΕΝΟΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1 (2,00)

chievo-sampdoriaΚΙΕΒΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Σάββατο 06/10 (19:00)- Marcantonio Bentegodi
Προϊστορία: Mόλις δύο νίκες στα τελευταία 18 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας μετράει η Κίεβο επί της Σαμπντόρια. Ειδικά μέσα στην Βερόνα, έχει να την κερδίσει από τον Μάρτιο του 2000 με σκορ 3-2 αλλά στα πλαίσια της Serie B. Βέβαια στις 9 αυτές αναμεταξύ τους αναμετρήσεις στην Βερόνα, οι δύο ομάδες έχουν έρθει 6 φορές ισόπαλες, μία νίκη μετράει η γηπεδούχος και δύο η φιλοξενούμενη, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι οι πέντε ισοπαλίες ήρθαν με το ίδιο σκορ (1-1)!
ΚΙΕΒΟ: Aλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα της Βερόνας, καθώς μετά την νέα ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Παλέρμο με 4-1 στην Σικελία, η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή του Mimo Di Carlo σε μια προσπάθεια να ταρακουνήσει την ομάδα. Αυτή η αλλαγή βέβαια είναι κάτι που δεν συνηθίζει η Κίεβο που έχει προχωρήσει σε μόλις τέσσερις απολύσεις προπονητών τα τελευταία 13 χρόνια. Ίσως βέβαια να ήταν απαραίτητη μετά από τις πέντε συνεχόμενες ήττες, αν και ομολογουμένως το πρόγραμμα της στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Στην θέση του Di Carlo ο πρώην παίχτης της ομάδας ο 42χρονος Eugenio Corini, μία κίνηση που ξάφνιασε καθώς δεν εχει εμπειρία από Serie A και έχει αποτύχει έως τώρα στις δύο σεζόν που θήτευσε προπονητής, στην Κροτόνε πριν δύο χρόνια και στην Φροζινόνε πέρυσι. Μπορεί να έχουν κάτι στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Κίεβο, με τον τεχνικό της διευθυντή Sartori να δηλώνει ''Δεν είναι τζόγος η επιλογή του, κοιτάξτε τι κατάφεραν οι Montella και Quardiola. Ο Eugenio γνωρίζει το περιβάλλον στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα τα πάει καλά εδώ''. Σήμερα θα παρατάξει την νέα του ομάδα χωρίς τους Luciano (3/0) και Paloschi, ενώ αμφίβολος είναι ο αρχηγός και πολύ σημαντικός παίχτης στην επίθεση Sergio Pellissier (5/2) που έκανε εγχείρηση μέσα στην εβδομάδα για να αφαιρέσει πέτρες από τα νεφρά.
Πιθανή ενδεκάδα: Sorrentino; Sardo, Papp, Dainelli, Dramè; Vacek, L Rigoni, Hetemaj; M Rigoni; Cruzado, Thereau
 
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Σαμπντόρια παρόλο που τελευταία έχει μια πτώση στην απόδοση της, δικαιολογημένη βέβαια καθώς έλειπαν σημαντικοί παίχτες για την ομάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική πάλεψε απέναντι στην Νάπολι αλλά τελικά με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο υπέστη την πρώτη της ήττα στην σεζόν με σκορ 0-1. ''Είμαι ευτυχισμένος για την πορεία της ομάδας μου έως τώρα, έχουμε μαζέψει 10 βαθμούς ενώ έχουμε την νεαρότερη ομάδα στην Serie A'', δήλωσε ο τεχνικός της Ciro Ferrara που σήμερα δεν θα έχει στην διάθεση του, τον τιμωρημένο Gastaldello (6/1) και τους τραυματίες Poli (3/0), Eder (6/0), Pozzi (3/1) και Juan Antonio.
Πιθανή ενδεκάδα: Romero; Berardi, Rossini, Costa, Poulsen; Obiang, Munari, Maresca; Maxi Lopez, Estigarribia, Krsticic
Πρόβλεψη: H Σαμπντόρια είναι αναμφισβήτητα καλύτερη ομάδα από την Κίεβο αυτή την περίοδο, έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της και σήμερα γυρίζει και ο Maxi Lopez στην ενδεκάδα. Μοναδικό μελανό της σημείο η ήττα από την Νάπολι πριν μία εβδομάδα, όπου όμως έπαιζε με αρκετές απουσίες. Το διπλό έχει αξία αλλά θέλει σίγουρα κάλυψη στην ισοπαλία, πάντα η αλλαγή ενός προπονητή φέρνει έστω και προσωρινά έναν νέο αέρα σε μια ομάδα και είναι κάτι που πάντα το λαμβάνω υπόψη.

Genoa-palermoΤΖΕΝΟΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ
Σάββατο 06/10 (21:45)- Luigi Ferraris
Προϊστορία: Μοιρασμένη η προϊστορία στα αναμεταξύ τους παιχνίδια, η Τζένοα σχεδόν κερδίζει πάντα την Παλέρμο στην Γένοβα, ενώ η Παλέρμο σχεδόν πάντα την Τζένοα στην Σικελία. Ειδικότερα στην Γένοβα από το 2007 στις πέντε αναμετρήσεις τους στην Serie A, η Τζένοα μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο.
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2-0
ΤΖΕΝΟΑ: Παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία της παιχνίδια, έχοντας μάλιστα επισκεφτεί τη Λάτσιο και την Ουντινέζε. Μάλιστα με αντίπαλο την τελευταία την προηγούμενη αγωνιστική στο Friuli, πήρε έναν εύκολο βαθμό χωρίς να κινδυνεύσει αλλά και χωρίς να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία. ''Είμασταν ανίκανοι να τροφοδοτήσουμε τους επιθετικούς μας και τελικά εμφανιστήκαμε λιγότερο επιθετικοί από ότι σχεδιάσαμε'' δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Gigi De Canio. Aπόντες σήμερα για την ομάδα του οι Rossi (1/0) και Ferronetti (2/0), στην αποστολή οι Jankovic (4/1) και Vargas (1/0).
Πιθανή ενδεκάδα: Frey; Sampirisi, Canini, Granqvist, Moretti; Kucka, Toszer, Antonelli; Bertolacci; Immobile, Borriello
 
ΠΑΛΕΡΜΟ: ''Επιστροφή στην Γένοβα'' θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας για τον Gian Piero Gasperini, τεχνικό της Παλέρμο, που θήτευσε με μεγάλη επιτυχία στον πάγκο της γηπεδούχου την περίοδο 2006-10 πριν απολυθεί τον Νοέμβριο του 2010 από τον Preziosi. Η τωρινή του ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης μαζί του τις τελευταίες δύο εβδομάδες και σήμερα θέλει να συνεχίσει με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βελτιώσει κατά πολύ την βαθμολογική της θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική βέβαια, χρειάστηκε να κάνει θαύματα ο ηγέτης της ομάδας Miccoli που πέτυχε χατ-τρικ (το τρίτο μάλιστα καταπληκτικό από τα 41 μέτρα στο 82ο λεπτό) για να νικήσει την Κίεβο με σκορ 4-1 μέσα στην Σικελία. Αποβλήθηκε και θα απουσιάσει ο Brienza (3/0) αλλά και ο τραυματίας Mantovani (3/0).
Πιθανή ενδεκάδα: Ujkani; Munoz, Donati, Von Bergen; Morganella, Arevalo Rios, Barreto, Garcia; Ilicic, Giorgi; Miccoli
Πρόβλεψη: Λίγο η προϊστορία, λίγο η κακή εκτός έδρας συγκομιδή της Παλέρμο τα τελευταία δύο χρόνια, λίγο η καλή εικόνα της Τζένοα και ορίστε η επιλογή μου. Μικρό βέβαια το ποσοστό, αλλά έως τώρα η παρέα του Borriello με έχει πληρώσει τρεις φορές, ελπίζω να το κάνει και σήμερα.
 Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε, το Στοίχημα θέλει προσωπική μελέτη.

Πηγή άρθρου: www.neverbetalone.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Mε νέο τεχνικό η Κίεβο Description: Rating: 5 Reviewed By: neverbetalone.gr
Scroll to Top