ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ-LIVE ΜΕ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ


Ούτε παραγγελιά να το είχανε το ρεπορτάζ εκεί στο κανάλι που το παίζουνε και ενημερωτικό αλλά αν δεν το έχεις βρε παιδί μου δεν κολλάει το πράμα !
Αφού της έκατσε το ρεπορτάζ και σε απευθείας μετάδοση μάλιστα, αλλά αν δεν τάχει απο το βράδυ το κορίτσι δεν τα πάει καλά στο μικρόφωνο !!

Στο χαλαρό νάχαμε να λέμε αφού δεν ΄ήξερε καν ποιος ήταν ο Αξιωματικός που μίλαγε με την ντουντούκα , αφού για μερικά λεφτά τον έλεγε Κατσιλέρο ,όπου γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι της σφυρίξανε επιτέλους οτι είναι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και το όνομα του είναι Κωσταράκος ...

Επικεφαλής ενημερωτικής εκπομπής και δεν γνωρίζει τον Α/ΓΕΕΘΑ της Ελλάδος ...Τον Σουλεϊμάν τον ξέρεις παιδάκι μου ;

Πώς να τον ξέρει τον Στρατηγό βρε παίδες αφού το κορίτσι διαβάζει μόνο εσπρέσο και βλέπει Τούρκικα ...Αχ να ήτανε για την Μενεγάκη μάλιστα. Τόσο δύσκολο θέμα και αυτοί στο κανάλι δεν είχανε έναν δημοσιογράφο που να κατέχει το πράμα ,που να ξέρει το κορίτσι τώρα από Σκαραμαγκά!

Αφού της σφυρίξανε διάφορα στο αυτί άρχισε τα Πατριωτικά πως είναι δυνατόν να μπαίνουν στο Υπουργείο και να μην αντιδρά ο Στρατός και κάτι τέτοια παλαβά ...Στο κοντρόλ παρακαλάνε να σπάσουν οι Καραβανάδες μερικά κεφάλια και αν είναι δυνατόν να πέσει και καμιά ριπή !!

Νεκρούς ψάχνανε σήμερα και το ''κορίτσι'' άνω των 50 και βάλε έψαχνε για τηλεθέαση ! Μόνο που στο Πεντάγωνο δεν έχουν δύναμη για καταστολή οχλοκρατικών εκδηλώσεων που λένε κάτι τυπάκια που κάνει παρέα το αφεντικό της ...

Βέβαια όταν οι Ένοπλες δυνάμεις έκαναν την άσκηση ΄΄Καλλίμαχος΄΄έπεσαν όλοι να φάνε τον Στρατηγό Φράγκο τώρα ουρλιάζουνε τα παρλιακά στα κανάλια και στα ραδιόφωνα για την προσβολή των ενόπλων Δυνάμεων εκτός ...και αν δεν ήταν μόνο για την τηλεθέαση αλλά και γιατί δεν βγαίνει το σχέδιο των Μυστικών και μη Δυνάμεων

Δηλαδή τι περίμεναν οι Καναλάρχες που τους έπιασε ο πόνος για το Πεντάγωνο ,να έβγαζε το τεθωρακισμένο που υπάρχει στο Πεντάγωνο ή να έστηνε το Πολυβόλο και να θερίζαμε μερικούς Έλληνες ; ...

Αλλού αυτά μανταμίτσα και ας βγάζει ο Στρατηγός όλο το χρόνο μαζί με τα εκτός έδρας όσο βγάζεις εσύ ένα μήνα χωρίς τα Σαββατοκύριακα ....

Συμβουλή άνοιξε και ένα βιβλίο βρε παιδί μου έτσι για αλλαγή να σε φυσήξει Βαρδάρης μπάς και καθαρίσει το μυαλό σου !

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ



Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ-LIVE ΜΕ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top