ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Στοίχημα στο Internet ή στην Ελληνική στοιχηματική εταιρία


Καλημέρα σας. Το στοιχηματικό ρεπό συνεχίζεται κι εμείς ήμαστε εδώ να προσφέρουμε μερικές πληροφορίες για ακόμη μία φορά , που ο καθένας από μας ίσως να μην τις είχε σκεφτεί. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα θετικά και αρνητικά των στοιχηματικών εταιριών στο διαδίκτυο και της Ελληνικής στοιχηματικής εταιρίας , του ΟΠΑΠ. Με το που διάβασε κάποιος την πρώτη φράση θα είπε από μέσα του τι μαλακίες μας λέει πάει να μας συγκρίνει τώρα την Βούρτσα με την @@@@. Πιστεύω όμως ότι αξίζει να το διαβάσετε και ίσως σκεφτείτε λίγο διαφορετικά.
Σαφώς κι αν ρωτούσαμε μερικούς παίχτες θα προτιμούσαν το διαδίκτυο. Κι ο λόγος είναι πρώτον οι καλύτερες αποδόσεις και δεύτερον η μεγαλύτερη γκάμα στοιχημάτων σε ένα αγώνα. Ακόμη στις εταιρίες στο διαδίκτυο με κάθε εγγραφή παίρνεις ένα γεναιόδωρο μπόνους ανάλογα με τα λεφτά που κάνεις κατάθεση ,ενώ μπόρεις να παίξεις μονά παιχνίδια και όχι τριάδες και δυάδες ( σε μερικές περιπτώσεις ), όπως  είναι στην ελληνική στοιχηματική εταιρία. Υπάρχει δυνατότητα πονταρίσματως live δηλαδή σε παιχνίδια που είναι σε εξέλιξη ενώ στο ΟΠΑΠ υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ περιορισμένα. Όπως είπαμε και παραπάνω σημαντικός λόγος είναι οι καλύτερες αποδόσεις.... σε αυτό αφήστε με να κάνω μία σημείωση που για μερικούς είναι σημαντική ενώ για άλλους θα το περάσουν στο ντούκου. Ένας μπουκ έχει εύκολη πρόσβαση στην αλλαγή των αποδόσεων ανάλογα με τις εξελίξεις πριν την έναρξη του αγώνα , σε αντίθεση με τον ΟΠΑΠ που η διαδικασία είναι κάπως πιο δυσκίνητη και υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Αυτή την καθυστέρηση θα μπορούσε να εκμεταλευτεί ένας διαβασμένος παίχτης. Στις στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο έχεις τη δυνατότητα για live streaming κάποιων αγώνων από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Η γκανιότα στο ΟΠΑΠ είναι πολύ υψηλή από τις πιο ψηλές στην Ευρώπη ενώ στο διαδίκτυο είναι πολύ χαμηλότερη και σε μερικές εταιρίες κυρίως στα ανταλλακτήρια τείνει στο μηδέν.
Τέλος όταν κερδίσεις στον ΟΠΑΠ πας στο πρακτορείο και παίρνεις τα κέρδη στην τσέπη σου....τσεπάτα τα χρήματα , ενώ στο διαδίκτυο απλά βλέπεις τον αριθμό του λογαριασμού σου να αλλάζει ψηφία και το σύνολο σου να μεγαλώνει. Δεν παίρνεις εννοώ τίποτα στο χέρι. Ενόψει κρίσης υπάρχει στο καταναλωτικό κοινό η άποψη αγοράστε ελληνικά από ελληνικές εταιρίες ελληνικά προιόντα γιατί δίνεται δουλεία σε κάποιον που εργάζεται σε αυτό το εργοστάσιο και τα χρήματα δεν φεύγουν εκτός ελλάδας. Κάπως έτσι είναι και ο ΟΠΑΠ ελληνικό εργοστάσιο με έλληνες υπαλλήλους και παίζοντας σε αυτόν τα χρήματα μας μένουν στην Ελλάδα. Κάτι που πολλοί από εμάς δεν θα το ξέρουν είναι ότι μερικά από τα κέρδη του ΟΠΑΠ πηγαίνουν για την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και σε άλλες τέτοιες εκδηλώσεις.
Κλείνοντας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι παραπάνω ανέφερα τα θετικά και αρνητικά του ΟΠΑΠ καθώς και των στοιχηματικών εταιριών στο διαδίκτυο . Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να το πάρει κανείς από εδώ μέσα ότι σας παροτρύνω να  παίξετε στον ΟΠΑΠ ή στο διαδίκτυο. Ανέφερα παραδείγματα για να σας κάνω να σκεφτείτε διαφορετικά και πράγματα που ίσως δεν τα ακούσατε ποτέ ή δεν τα είχατε σκεφτεί. Στο site μας όπως παρατηρεί ο καθένας δεν υπάρχει διαφήμιση από καμία στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο. Η διαφήμιση τέτοιου είδους εταιριών είναι αντίθετη με την πολιτική μας και με την ιδέα του site. Δεν θα ήταν αρεστό σε κανέναν από εμάς να να κερδίζαμε χρήματα από τις εταιρίες αυτές τα οποία προέρχονται από την δικιά σας χασούρα. Γιατί έτσι είναι όλες αυτές οι εταιρίες. Σου δίνουν προμήθεια από τα λεφτά που χάνει ο καθένας που θα μπει από κάποιο banner. Κάθε συνεργασία μας στο αμφότερο μέλλον με διαφημιστική καμπάνια ανάλογης στοιχηματικής εταιρίας δεν θα έχει να κάνει με τα δικά σας χρήματα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και θα είμαστε δίπλα σας για περαιτέρω πληροφορίες σε ότι αφορά τον διαδυκτιακό τζόγο και όχι μόνο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι στο info@neverbetalone.com ή στα προσωπικά e-mail του καθενός .
Πηγή άρθρου : www.neverbetalone.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Στοίχημα στο Internet ή στην Ελληνική στοιχηματική εταιρία Description: Rating: 5 Reviewed By: neverbetalone.gr
Scroll to Top