ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Καβγάς και "κόψιμο" της Έλλης Στάη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ


Ένταση στις σχέσεις της κεντρικής παρουσιάστριας της ΕΡΤ, Έλλης Στάη, με τον διευθυντή ειδήσεων, Βασίλη Θωμόπουλο, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής οδηγούν σε αλλαγές στο κεντρικό δελτίο.

Η Πηνελόπη Γαβρά παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 9, καθώς υπάρχει ένταση ανάμεσα στον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Βασίλη Θωμόπουλο και την Έλλη Στάη.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Βασίλης Θωμόπουλος συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή Ειδήσεων, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Αιμίλιου Λιάτσου στο "Εθνος", προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ότι "η Ελλη Στάη τον απαξιώνει επαγγελματικά, ενώ παράλληλα δεν είναι συνεργάσιμη διατυπώνοντας συνεχώς διαφορετικές απόψεις στην παρουσίαση του δελτίου για θέματα τόσο λειτουργικά όσο και ουσίας". Στη συνέχεια ο Αιμ. Λιάτσος μαζί με τον Β. Θωμόπουλο επισκέφθηκαν τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Σίμο προκειμένου να τον ενημερώσουν.

Σύμφωνα με την επίσημη θέση του Β. Θωμόπουλου, η Ελλη Στάη, "δεν συνεργαζόταν, είχε διαφορετικές απόψεις για την ιεραρχία των ειδήσεων, τα βίντεο, τους ρεπόρτερ". Ο ίδιος αρνείται στο "Εθνος" ότι το διακύβευμα είναι πολιτικό και ότι ο καβγάς γίνεται για το "πάπλωμα".

Αποστάσεις πάντως από την έκρυθμη αυτή κατάσταση παίρνει ήδη ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ, υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Σίμος Κεδίκογλου, δηλώνοντας στο "Εθνος" ότι δεν είχε ποτέ και δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να κάνει κανενός είδους παρέμβαση στη δημοσιογραφική δουλειά που γίνεται στην ΕΡΤ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "TV Έθνος" η Έλλη Στάη είχε δηλώσει: "Η πρόθεσή μου όταν αποδέχθηκα την πρόταση της ΕΡΤ ήταν να πάω και να μείνω. Για να κάνουμε δουλειά βάθους και ουσίας, αυτό προϋποθέτει και χρόνο. Το θέμα δεν είναι μόνο οι δικές μου προθέσεις αλλά και ποιες είναι οι προθέσεις της ΕΡΤ".

Πρόσφατα, πάντως, φούντωσαν οι φήμες για συνεργασία της με το Star, όταν φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού από τον γενικό Διευθυντή, Σταμάτη Μαλέλη.

Το Συμβόλαιο της Έλλης Στάη με την ΕΡΤ λήγει τον Φεβρουάριο του 2013.


Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Καβγάς και "κόψιμο" της Έλλης Στάη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top