ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ. ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ.


Τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης της Ευρώπης αλλά και εκτός της ηπείρου,
περιγράφουν τα γεγονότα με τα μελανότερα χρώματα . «Δημοσιογράφος αποκαλύπτει φοροφυγάδες και συλλαμβάνεται» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung», η οποία στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρεται στα ονόματα συγγενών πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που εμπεριέχονται στην εν λόγω λίστα και καυτηριάζει την κωλυσιεργία των ελληνικών αρχών να αξιοποιήσουν τη λίστα με τους καταθέτες στην ελβετική τράπεζα HSBC.

Στο ίδιο ύφος και το περιοδικό "Der Spiegel" το οποίο αναφέρθηκε διεξοδικά στην υπόθεση της σύλληψης του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού HOT DOC Κώστα Βαξεβάνη, λίγες ημέρες μετά το άρθρο του με το οποίο υποστήριζε πως οι Έλληνες πολιτικοί δεν αξίζουν την επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής. Το γερμανικό περιοδικό αναδημοσιεύει τις δηλώσεις του κ. Βαξεβάνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου ανέφερε πως αντί οι αρχές να ζητούν την αλήθεια, καταζητούν έναν δημοσιογράφο.

«Η λίστα ανεβάζει την ένταση στην Ελλάδα» ανέφερε και η αμερικανική εφημερίδα New York Times ενώ και η Wall Street Journal έκανε λόγο για το «ένταλμα σύλληψης σε Έλληνα δημοσιογράφο που αποκάλυψε τη λίστα φοροφυγάδων».

Το γαλλικό περιοδικό L'Humanité κάνοντας αναφορά στην υπόθεση έγραψε χαρακτηριστικά «Στην Ελλάδα δεν πρέπει να λες την αλήθεια διότι συλλαμβάνεσαι».



Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ. ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top