ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τρέμουν για ολοκαύτωμα!

Εφιαλτικά σενάρια για χτύπημα του Ισραήλ


«Η ειρήνη και η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή» αποτελεί πλέον φράση-ανέκδοτο, ενώ όλα συντείνουν προς την κατεύθυνση μιας γενικευμένης σύρραξης στην ευρύτερη περιοχή, με απρόβλεπτες συνέπειες για ολόκληρο τον πλανήτη, αν κάποιος ηγέτης αποφασίσει ξαφνικά να... απολέσει την ψυχραιμία του.

Τα σενάρια των ξένων αναλυτών δίνουν ...

και παίρνουν καθημερινά, σαν να διαγωνίζονται το ένα το άλλο για το ποιο είναι το πιο εφιαλτικό. 

Ενα από αυτά αφορά το ενδεχόμενο τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη να πλήξουν στόχους στο ιρανικό έδαφος, αποσκοπώντας στην καταστροφή του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης. 

Αν συμβεί όμως κάτι τέτοιο, τότε θεωρείται περίπου βέβαιο ότι χιλιάδες πύραυλοι θα εκτοξευτούν προς το Ισραήλ, με στόχο την εκδίκηση, σκορπώντας βέβαια τον θάνατο.

«Η Χεζμπολάχ είχε 10.000 ρουκέτες, ενώ τώρα υπολογίζεται ότι διαθέτει τουλάχιστον 50.000» δήλωσε στην «Daily Telegraph» ο Ανταμ Μπλουμ, ο οποίος ζει μαζί με την οικογένειά του στα σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου. 

Μάρτυρας και ο ίδιος πολλών επιθέσεων της Χεζμπολάχ προς τα ισραηλινά εδάφη, φοβάται τώρα για την ασφάλεια των δικών του ανθρώπων.

 Το ίδιο νιώθουν και χιλιάδες άλλοι Ισραηλινοί, που κάνουν λόγο ακόμη και για ένα νέο Ολοκαύτωμα. Ολόκληρη η χώρα ανησυχεί για το γεγονός ότι το Ιράν διαθέτει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, με τους οποίους μπορεί εύκολα να πλήξει στόχους στο Τελ Αβίβ και στη Χάιφα, ως αντίποινα. 

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Τεχεράνη έχει εξοπλίσει με πυραύλους Scud και άλλα, ανάλογα όπλα τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Ο μέχρι πρότινος θεωρητικός κίνδυνος επίθεσης στο Ισραήλ αρχίζει να αποκτά πλέον διαστάσεις πραγματικές. Ηδη αρχίζουν να φτιάχνονται καταφύγια για τους πολίτες, ενώ πολλοί ήδη σπεύδουν να αποκτήσουν αντιασφυξιογόνες μάσκες. 

Ακόμη και τα σχολεία κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας στους μαθητές τους, προκειμένου οι μικροί Ισραηλινοί να διδαχθούν τι πρέπει να κάνουν σε περιπτώσεις επίθεσης.

Ο,τι και να συμβεί τελικά, ένα είναι βέβαιο: Σχεδόν 30.000 Ιρανοί έκαναν like στην ανάρτηση Ισραηλινών πολιτών με σύνθημα το «Ιρανοί, ποτέ δεν θα βομβαρδίσουμε τη χώρα σας. 

«Αυτοί είναι άνθρωποι σαν κι εμάς, που φοβούνται για τις οικογένειές τους» δήλωσε ένας Ισραηλινός. Το μόνο αβέβαιο είναι αν θα διατηρήσουν οι αρμόδιοι ηγέτες την ψυχραιμία τους...





loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Τρέμουν για ολοκαύτωμα! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top