ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αβραμόπουλε, προειδοποίησε σήμερα τον Νταβούτογλου, να ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να εγείρει αξιώσεις συνδιαχείρισης στο Αιγαίο!!

Ο Τουρκομογγόλος έρχεται σήμερα, μετά την Μέρκελ, για να προκαλέσει...


του Μάκη Βραχιολίδη

Η Τουρκία σε επίσημο διαφημιστικό υλικό προβολής διεθνών αγώνων, αναγνωρίζει ότι τα σύνορά της αρχίζουν από τη Σμύρνη!

Αυτή είναι η επίσημη αφίσα (δείτε την πιο κάτω) της Τουρκίας με την διαφημιστική προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων των Βετεράνων Αθλητών, που θα γίνουν στη Σμύρνη από 15-24/8/2014.

Οι Τούρκοι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι...




όλα τα πέραν της Σμύρνης σύνορα, ανήκουν στην Ελληνική Επικράτεια! 


Δείτε την καλά... Ξαναδιαβάστε την!! 



Izmir the frontier city of Turkey
(Σμύρνη η πόλη στα σύνορα της Τουρκίας)
Αυτή και μόνον η αφίσα αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Ελληνική επικράτεια η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ μπορεί να ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Το ομολογεί άλλωστε και η ίδια η γείτονα χώρα. 

Πρακτικά δηλαδή το παραδέχεται και ο Νταβούτογλου, ο οποίος καταφθάνει σήμερα στην χώρα μας, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Ο κ.Αβραμόπουλος ο οποίος τον υποδεχθεί αύριο το πρωί και θα έχει μαζί του συνομιλίες, οφείλει να του υπενθυμίσει, εάν το λησμόνησε, ότι η Ελλάδα έχει σύνορα που αποδεικνύουν ότι το Αιγαίο μας ανήκει. 

Το παραδέχεται επισήμως και η ίδια η Τουρκία με την παραπάνω αφίσα που θα κατακλύσει όλους τους δρόμους της Τουρκίας, καθώς και τα διεθνή φόρα όπου θα προβάλλονται οι Ολυμπιακοί αγώνες βετεράνων αθλητών, για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Θα έχει όμως τα κότσια ο κ. Αβραμόποπουλος να υπερασπιστεί τα αυτονόητα στον κ. Νταβούτογλου ή θα υπακούσει στην πολιτική δουλοπρέπειας και υποτέλειας που υιοθέτησε ο κ. Σαμαράς κατά την παρουσία της κ. Μέρκελ στην Αθήνα;

Η μέχρι σήμερα ιστορία, δείχνει ότι και η πολιτική απέναντι στην Τουρκία είναι πολιτική ραγιαδισμού! 

Αρκεί να αναφέρουμε την κατάπτυστη συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας, την οποία προσυπέγραψε και η Ελλάδα τον περασμένο Μάϊο, σύμφωνα με την οποία η χώρα μας αποδέχεται την Τουρκία ως... χωροφύλακα των βορείων συνόρων της! 

Οι Τούρκοι δηλαδή, θα ...διαχειρίζονται τα σύνορα της χώρας μας, από'κει όπου εισβάλλουν οι λαθρομετανάστες και οι άλλοι εχθροί!!! 

Η Τουρκία που τσουβαλιάζει σε πλοιάρια τους λαθρομετανάστες και τους προωθεί με δουλέμπορους στην χώρα μας, θα είναι ο σερίφης των βορείων συνόρων μας!

Ο κ. Σαμαράς που υποσχέθηκε την μονομερή ανακήρυξη από την Ελλάδα της ΑΟΖ με σκοπό την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου, έκανε ...γαργάρα και αυτό το ζωτικής για την χώρα θέμα. 

Την ίδια ώρα που η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο ακόμη και με τις φρεγάτες της που προκλητικά φτάνουν μέχρι και τον Σαρωνικό αλλά κυρίως με τον εγκλωβισμό του Καστελόριζου για έρευνες στο ελληνικό θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου! 

Ας μην ξεχνάμε προ ημερών το επεισόδιο που προκάλεσαν οι Τούρκοι και που στόχευε στον εμβολισμό δικού μας πλοίου εντός χωρικών μας υδάτων και υπό την παρουσία της δύναμης της FRONTEX!

Η επίσκεψή του κ. Νταβούτογλου στην Αθήνα, προφανώς θέλει να σηματοδοτήσει την ηγετική παρουσία της Τουρκίας στην περιοχή, σε μια συγκυρία εξαιρετικά δύσκολη για την χώρα μας η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να εξασφαλίσει την δόση των 31,5 δισεκατομμυρίων για να μπορέσει να καλύψει κάποιες από τις τεράστιες οικονομικές της ανάγκες. Με ανύπαρκτη διπλωματική πολιτική ή πρωτοβουλίες.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, ο άνθρωπος που σχεδιάζει την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, πρέπει να λάβει αυστηρό μήνυμα από την Ελλάδα και τον κ. Αβραμόπουλο και για έναν ακόμη λόγο. 

Για τις προκλητικές και χλευαστικές για την Ελλάδα δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού, το περασμένο καλοκαίρι: «Πώς μπορεί να είναι παράδειγμα για την Τουρκία η Ελλάδα, η οποία ζητά ελεημοσύνη 100 δισ. Δολαρίων; Μια χώρα που δεν ανακοινώνει με τρόπο υγιή ούτε καν τον πληθυσμό της και προσπαθεί να εμφανίσει υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, δείχνοντας μειωμένο τον πληθυσμό της. Ποια είναι η αγοραστική δύναμη των ανθρώπων αυτών; Πώς μπορεί να γίνει παράδειγμα για την Τουρκία μια χώρα που προσπαθεί να ορθοποδήσει ζητώντας ελεημοσύνη 100 δισ., που πουλά τα νησιά της. Τι έχει άραγε η Ελλάδα στην Κεντρική Τράπεζά της; Ποια είναι η κατάσταση με το ΔΝΤ και την ΕΕ;»


Αυτά δήλωνε με ιταμό τρόπο ο Ερντογάν προκαλώντας την εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων.

Ιδού λοιπόν η ευκαιρία κύριε Αβραμόπουλε! 

Βάλε τον Νταβούτογλου στην θέση του και δώσ' του την απάντηση που του αρμόζει, χρησιμοποιώντας τα έγγραφα της ίδιας της ΤουρκίαςQ

Izmir the frontier city of Turkeyδηλαδή η Σμύρνη είναι η πόλη στα σύνορα της Τουρκίας!!

http://24gr.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Αβραμόπουλε, προειδοποίησε σήμερα τον Νταβούτογλου, να ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να εγείρει αξιώσεις συνδιαχείρισης στο Αιγαίο!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top