ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Το κλάμα της γιαγιούλας ακούγονταν σε όλο το τετράγωνο!


Την έβλεπαν να κλαίει και όλοι την κοιτούσαν μην μπορώντας να κάνουν τίποτα.
Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Νότιας Εύβοιας. Μία ηλικιωμένη γυναικούλα δεν άντεξε και λύγισε όταν στο φαρμακείο που πήγε να πάρει τα φάρμακα της, της ζήτησαν χρήματα μιας και ο σύλλογος των φαρμακοποιών του νομού δεν δίνει τα φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠYΥ από τις 12 Αυγούστου,αφού δεν έχει γίνει η πληρωμή των οφειλών του Μαΐου ακόμα!
«Δεν μπορώ να δώσω 300 ευρώ για τα χάπια μου. Καλύτερα να πεθάνω» είπε και πήρε το βιβλιάριο και το έβαλε στην τσάντα της. Τα τόσα χρόνια δουλειάς στα χωράφια και οι κακουχίες που πέρασε την έκαναν να καθίσει σε ένα παγκάκι και να βάλει τα κλάματα.
Για πάνω από μισή ώρα ακούγονταν οι λυγμοί της, μέχρι που την άκουσε ένας οδηγός ταξί και πήγε να καθίσει στο πλάι της. «Γιατί κλαις γιαγιάκα;» της είπε.
Όταν η γυναίκα του είπε τον πόνο της, ο ίδιος της έκανε την εξής πρόταση: «Αύριο θα πάω για δρομολόγιο στην Θήβα, θα σου τα φέρω εγώ τα φάρμακα».
Στα μάτια του ταξιτζή είδε τον λυτρωτή της και αμέσως του έδωσε τα βιβλιάρια. Και έτσι και έγινε, την επομένη το μεσημέρι, ο ταξιτζής πήγε τα φάρμακα στην γιαγιούλα.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι….


Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Το κλάμα της γιαγιούλας ακούγονταν σε όλο το τετράγωνο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top