ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Παραίτηση-βόμβα: Ανεξαρτητοποιείται ο Γρηγόρης Ψαριανός από τη Δημοκρατική Αριστερά


Έπειτα απο μήνες απουσίας από τα τηελοπτικά πάνελ ακι τις ραδιοφωνικές εκπομπές,
ο άλλοτε ένθερμος υποστηρικτής της συγκυβέρνησης την καταγγέλει σε μια επιστολή ανεξαρτητοποίησης από το κόμμα που ''όταν δοθεί στη δημοσιότητα το βράδυ θα κάψει πολλούς'', όπως γλαφυρά δήλωσε ο ίδιος σε γνωστούς του πίνοντας καφέ σημερα το μεσημέρι στο Da Capo.

'' Με βρήκαν το χρήσιμο ηλίθιο, εκμεταλλεύτηκαν ότι δεν τρώω κωλύματα να χαιρρετώ κόσσμο από όπου κιαν προέρχεται και με βαζαν να χαριεντίζομαι με την ακροδεξιά λέρα και να τα χώνω στο Τσίπρα, να βγάζω τη βρώμικη δλειά να τρώει ο Φωτάρας. Δεν πάει άλλο! Το αποφάσισα από καιρό , στη Τζια το καλοκαίρι, να βρουν αλλού μαλάκες!'', ειπε φανερά αναστατωμένος πιν αποχωρήσει για το γραφείο του ο βουλευτής.Τη χαρισιτκή βολή την έδωσε η συγκάλυψη της λίστας της ΣΔΟΕ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Βαρύτητα στην απόφασή του φέρεται να έχουν και οι έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκες ααπό οδηγούς ταξί, όταν επιχχείρησε να παραγγείλει μια πίτσα στο Colibri στο Μετς. Γνωστός γυναικάς σε όσους τον ξέρουν, είχε δει τις μετοχές τυ στο αασθενέςς φύλο να πέφτουν κατακόρυφα.


Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Παραίτηση-βόμβα: Ανεξαρτητοποιείται ο Γρηγόρης Ψαριανός από τη Δημοκρατική Αριστερά Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top