ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ένα παλιό μυστικό για την αντιμετώπιση της φαλάκρας...



Από τα παλιά χρόνια κυκλοφορούν πολλά και διάφορα γιατροσόφια για...την γιατρειά της φαλάκρας και την ενίσχυση της ανάπτυξης νέας τρίχας. Ένα από τα πιο παλιά και περίεργα που έχω δει είναι αυτό που αναφέρεται σε μια αγγλική εφημερίδα του 1930. 

Ένα εξαιρετικό τονωτικό του τριχωτού της κεφαλής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ένα παρασκεύασμα από κρεμμύδι και τζιν. Για να το φτιάξετε θα χρειαστεί να κόψετε το κρεμμύδι σε ροδέλες και να το αφήσετε ένα βράδυ να μουλιάσει μέσα σε τζιν χωρίς ζάχαρη. Βρέξτε με μικρές ποσότητες του μείγματος τα ακροδάκτυλά σας και κάνετε ελαφρύ μασάζ στις ρίζες. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα γι αυτό μπορείτε να το εφαρμόζετε πριν χτενίσετε τα μαλλιά σας το πρωί ή το βράδυ.

Δοκιμάστε το παλιό, αλλά όχι ντεμοντέ, μυστικό για να σας βοηθήσει να προωθήσετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας και να ξενοιάσετε από την φαλάκρα.


Read more: http://proinimatia.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ένα παλιό μυστικό για την αντιμετώπιση της φαλάκρας... Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top