ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Αστυνομικός άρπαξε και έσωσε τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από την ταράτσα του Mega. (Φωτό+Βίντεο)


Τέλος καλό όλα καλά για τη γυναίκα που είχε ανέβει στην ταράτσα κτιρίου δίπλα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και απειλούσε να πέσει στο κενό. Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας την πλησίασε και την άρπαξε από τα πόδια και την τράβηξε προς τα μέσα. H γυναίκα ζητούσε την αποφυλάκιση..
του γιου της, ενώ ο σύζυγός της, ανέφερε ότι ο γιος τους βρέθηκε στη φυλακή άδικα (κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία ενός 19χρονου). Παράλληλα, εξέφρασε την πικρία του και την απόγνωσή του, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το οποίο ενοικιάζουν, τους κάνει έξωση. Η γυναίκας ανέβηκε στην ταράτσα κτιρίου δίπλα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν το μεσημέρι και απειλούσε  να πέσει στο κενό.

Άμεσα κλιμάκια της πυροσβεστικής,  της αστυνομίας και ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ,  έσπευσε  στο σημείο καθώς η 50χρονη γυναίκα έχει ανέβει στον 8ο όροφο, στην ταράτσα του συγκροτήματος "Πολιτεία"  όπου στεγάζονται το νοσοκομείο Ερρίκος Ντιναν, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η Γενική Τράπεζα και πολλές ακόμη εταιρείες και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ο σύζυγος και τα παιδιά της που την εκλιπαρούν να μην κάνει πράξη την απειλή της,  αλλά ι και διαπραγματευτής της αστυνομίας.





"Η απόγνωση για το παιδί μου με οδήγησε σε αυτή την πράξη" είπε η Στέλλα Κίτσα λίγο μετά τη διάσωσή της από τον άνδρα της ΕΛΑΣ. 



"Χθες μου είπε να προσέχω τα παιδιά", είπε ο σύζυγός της Δημήτρης Κίτσας - Θεοδώρου, αλλά όπως τόνισε δεν φαντάστηκε τι εννοούσε.




Πηγή
Πηγή

http://miva-rate.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Αστυνομικός άρπαξε και έσωσε τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από την ταράτσα του Mega. (Φωτό+Βίντεο) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top