ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Champions League πράξη πρώτη

Καλημέρα , πρεμιέρα σήμερα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης. Στη μάχη των ομίλων ρίχνεται και ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει σήμερα την Σάλκε. Τα βλέμματα πολλών ποδοσφαιρόφιλων βρίσκονται στο Μπερναμπέου όπου σήμερα θα κοντραριστούν πολλοί αστέρες , θα παίξουν μπάλα πολλά εκατομμύρια Ευρώ. Αναφέρομαι στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σιτι. Ένα παιχνίδι σύμφωνα με τα ονόματα που θα αγωνισθούν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε πρόωρο τελικό. Ας δούμε όμως τι έχουμε για σήμερα.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΑΡΣΕΝΑΛ:Καθόλου καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τους Γάλλους , μετράει μόλις μια νίκη σε 5 αγωνιστικές. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για την γαλλική ομάδα όπως φαίνεται απο τις πρώτες της εμφανίσεις.Την Παρασκευή γνώρισε ακόμη μία ήττα από την Ρεμς με 3-1. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Τζον Ουτάκα, ο οποίος θα παραμείνει εκτός μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Τζαμέλ Σαϊχί είναι στη διάθεση του Ζιράρ αλλά δεν έχει πολλές προπονήσεις στα πόδια του. Από την άλλη η Άρσεναλ μετά το παιχνίδι με την Λίβερπουλ δείχνει ότι ανεβάζει στροφές. Το Σάββατο διέλυσε την Σάουθάμπτον με 6-1. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο ίσως στην Άρσεναλ ,αλλά θα δείξει ο καιρός , είναι η άμυνα της. Δείχνει πολύ καλά αμυντικά στοιχεία η ομάδα του Βενγκέρ. Εκτιμώ ότι εάν οι κανονιλερηδες παρουσιάσουν την ίδια εικόνα με τα δύο τελευταία τους παιχνίδια στο Νησί θα καταφέρουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης , απέναντι σε μια προβληματική ομάδα που δείχνει ότι δεν έχει δέσει ακόμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΑΛΚΕ: Πρεμιέρα σήμερα και για τον Ολυμπιακό που ρίχνεται στην μάχη των ομίλων. Η άποψη μου για τον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο καλή και αυτά που θα πω ίσως δυσαρεστήσουν κάποιους φίλους μας. Θέλεις λίγο η κρίση λίγο , η κατάσταση του Ελληνικού , πρωταθλήματος λίγο η νοοτροπία των ελληνικών ομάδων , αλλά με αυτή την ομάδα οι ερυθρόλευκοι δεν βλέπω να προχωράνε παραπέρα. Το Champions League δεν είναι εγχώριο πρωτάθλημα και η φετινή ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι για να κάνει φέτος το double όχι για να προχωρήσει μετά τους ομίλους. Αυτό που αξίζει από τους γηπεδούχους είναι η μεσοεπιθετική τους γραμμή που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Αμυντικά , υπάρχουν προβλήματα . Για πεστε μου εσείς ποιος θα μπορέσει να σταματήσει Αφελάι και Χουντελαρ ; Ο Σιόβας ή ο Μανολάς ; Με σχεδόν μηδενική εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις. Anyway όπως είπα τον Ολυμπιακό δεν τον βλέπω να προχωράει , μακάρι να διαψευτώ. Από την άλλη η Σάλκε έχει ένα ποιοτικό σύνολο που επίτιθεται από τα πλάγια. Το g/g είναι μια καλή επιλογή δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες εχουν την ποιότητα για να σκοράρουν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Σήμερα κοντράροντε δύο ομάδες πολλών εκατομμυρίων Ευρώ. Η Ρεάλ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα. Έχει μόλις μία νίκη σε 4 αγώνες και βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μπαρτσελόνα. Το Σάββατο ηττήθηκε με 1-0 από την Σεβίλλη. Σήμερα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη. Πολύ θόρυβος γύρω από το όνομα του Ρονάλντο που δήλωσε ότι δεν περνάει καλά στην Μαδρίτη. Η Σίτι κι αυτή στραβοπάτησε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Στόουκ κι έμεινε στο 1-1. Τα mind games , όπως λένε και οι Άγγλοι , μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων ξεκίνησαν . «Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν, όπως τρόπαια και ιστορία. Δεν υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που μπορεί να συγκριθεί με την Ρεάλ» δήλωσε ο Μουρίνιο . 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Πηγή άρθρου:www.neverbetalone.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Champions League πράξη πρώτη Description: Rating: 5 Reviewed By: neverbetalone.gr
Scroll to Top