ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντικές εξελίξεις για την σκλήρυνση κατά πλάκας


Σημαντικές είναι οι επιστημονικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας.Η πάθηση έχει διαπιστωθεί ότι...παρουσιάζει σημαντική αύξηση τα τελευταία χρόνια ειδικά σε ανθρώπους νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η αύξηση αυτή μπορεί να οφείλεται σε παράγοντες όπως η αυξημένη επιβίωση, η διάγνωση σε πρωιμότερο στάδιο καθώς και η αυξημένη επαγρύπνηση .

Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι γνωστή από παλιά. Ωστόσο, η πρώτη ολοκληρωμένη περιγραφή της έγινε στα μέσα του 19ου αιώνα από την ομάδα του Γάλλου καθηγητή Jean-Martin Charcot. 

Από τότε μέχρι σήμερα έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος ως προς τις μεθόδους θεραπευτικής αντιμετώπισή της.Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη αποτελεί η κυκλοφορία πριν από δύο χρόνια του πρώτου φαρμάκου για την πάθηση που χορηγείται από το στόμα .

Πρόκειται για την ουσία φινγκολιμόδη , η οποία σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε στο 64ο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας η συνεχής λήψη φινγκολιμόδης για επτά χρόνια οδηγεί στη μείωση της ετήσιας συχνότητας.

Επίσης όπως αποδείχθηκε παραμένει μειωμένος ο ρυθμός εξέλιξης της εγκεφαλικής ατροφίας για περισσότερα από επτά χρόνια.


Read more: http://proinimatia.blogspot.com/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Σημαντικές εξελίξεις για την σκλήρυνση κατά πλάκας Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top