ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ... ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Στιγμές αγωνίας που της προκάλεσαν ισχυρό κλονισμό έζησε μια μοναχική ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στο συνοικισμό Μεγάλου Αλεξάνδρου της Ξάνθης, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ζευγάρι κακοποιών που την ακινητοποίησαν για να την ληστέψουν!

Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι της ηλικιωμένης και την αιφνιδίασαν στο υπνοδωμάτιό της, όπου την κράτησαν ακίνητη ώσπου να ερευνήσουν το σπίτι. Στη συνέχεια, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Η ηλικιωμένη βρέθηκε σε κατάσταση σοκ από τους συγγενείς της οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες ή να περιγράψει τους εισβολείς, εκτός από το ότι μια 

http://nea-arxh-news.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ... ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top