ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Σάλος από παράσταση που παρουσιάζει τον Αθανάσιο Διάκο σουβλατζή και κερατά!


Σάλος από παράσταση που παρουσιάζει τον Αθανάσιο Διάκο σουβλατζή και κερατά!

Έντονες αντιδράσεις έχει αρχίσει να προκαλεί η θεατρική παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου, η οποία παρουσιάζει τον Αθανάσιο Διάκο ως έναν σουβλατζή που τον... κερατώνει η γυναίκα του με έναν μετανάστη.


Στην επίμαχη παράσταση ο Αθανάσιος Διάκος έχει μια ψησταριά μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω. Μαζί τους εργάζεται και ενας Κούρδος ο οποίος αφήνει έγκυο την Κρουστάλλω. Ο Διάκος μετά το πρώτο σοκ, σκοτώνει τελικά την γυναίκα του, την οποία έβριζε και κακοποιούσε σε όλη τη διάρκεια της κοινής τους πορείας στη ζωή....

Το έργο «Αθανάσιος Διάκος - Η επιστροφή», είναι η πρώτη συγγραφική απόπειρα της κυρίας Κιτσοπούλου, στο πλαίσιο του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών.

Για το θέμα έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τζαβάρα και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ενώ η κυρία Κιτσοπούλου υποστηρίζει πως με το έργο αποδεικνύεται πως υπάρχουν ήρωες και στην καθημερινότητα.


Read more: http://proinimatia.blogspot.com/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Σάλος από παράσταση που παρουσιάζει τον Αθανάσιο Διάκο σουβλατζή και κερατά! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top