ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Εμπόριο οργάνων νεκρών Κούρδων Μαχητών από τους Τούρκους


 Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), ισχυρίζεται ότι η Τουρκία πραγματοποιεί εμπόριο οργάνων των Κούρδων μαχητών του PKK οι οποίοι βρήκαν τον θάνατο κατά την διάρκεια συγκρούσεων με τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και τον τουρκικό στρατό. Ο ισχυρισμός αυτός βασίζεται σε αντίγραφο επιστολής υπαλλήλου του Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής στην Μαλάτεια.
 Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό το.......

Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας παραδίδει τα εσωτερικά όργανα των νεκρών Κούρδων μαχητών σε στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία της Τουρκίας προς πώληση.
Οι εντολές για την διαδικασία αυτή προέρχονται από την τουρκική κυβέρνηση, απευθύνονται προς όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς και ζητείται με αυτό η ταχύτατη μεταφορά των σωρών των νεκρών Κούρδων μαχητών από τα πεδία των μαχών εντός 24 ωρών σε ιατρικά ιδρύματα της Μαλάτιας, Άδανων, Άγκυρας, Κωνσταντινούπολης και Τραπεζούντας προκειμένου να μην υπάρξει αλλοίωση των οργάνων τους.
 Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας ενημερώνουν τα ιδρύματα πριν από και κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ του ΡΚΚ και των τουρκικών στρατευμάτων, για να "κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες για τις πράξεις επί των οργάνων." Τα σώματα των νεκρών Κούρδων Μαχητών μετά την αφαίρεση των οργάνων χρησιμοποιούνται σε εργαστήρια και θάβονται σε άγνωστα σημεία εν αγνοία των οικογενειών τους. Όσα παραδίδονται στους οικείους τους στην θέση των ζωτικών οργάνων βρίσκεται άφθονο βαμβάκι.


eglimatikotita.gr

http://nyxtobaths.blogspot.com/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Εμπόριο οργάνων νεκρών Κούρδων Μαχητών από τους Τούρκους Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top