ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

«Χαλάρωση» των όρων του ελληνικού προγράμματος μελετά η Μέρκελ


«Χαλάρωση» των όρων του ελληνικού πακέτου διάσωσης φέρεται να εξετάζει η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με δύο Γερμανούς βουλευτές, σχετικές δηλώσεις των οποίων επικαλείται το οικονομικό πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.



Σύμφωνα με τους κ.κ. Κλάους-Πέτερ Βιλτς και Φρανκ Σέφλερ, βουλευτές του κόμματης της Μέρκελ, οι οποίοι ωστόσο είχαν καταψηφίσει παλαιότερα τις προτάσεις της Γερμανίδας καγκελάριου, η κυβέρνηση Μέρκελ εμφανίζεται διχασμένη ανάμεσα στο να υπάρξει κάποια επιείκεια προς την Ελλάδα και στην προσήλωση στην ανάγκη να εκπληρώσει η Ελλάδα τις δεσμεύσεις της.

«Oι ευαισθησίες ανάμεσα στους 27 βουλευτές του συνασπισμού που ψήφισαν όχι την προηγούμενη φορά είναι γνωστές στην κυρία Μέρκελ, oπότε η επίσημη γραμμή είναι να παραμείνει σκληρή απέναντι στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Βιλτς, που είναι βουλευτής του CDU, του κόμματός της δηλαδή.

«Αλλά, την ίδια στιγμή, κάποιοι αναλαμβάνουν την αποστολή να δοκιμάσουν πως μπορεί να εγκαταλειφθεί αυτή η σκληρή γραμμή» συμπλήρωσε.

Όπως υποστηρίζει το Bloomberg, επικαλούμενο τον κ. Σέφλερ, η Γερμανίδα καγκελάριος ενδέχεται να αναζητήσει μία «χρυσή τομή» με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, που θα επιτρέψει και στις δυο πλευρές να διασώσουν τα προσχήματα...


http://topeiraxtiri.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: «Χαλάρωση» των όρων του ελληνικού προγράμματος μελετά η Μέρκελ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top