ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Έκτακτο: Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος


Εσπευσμένα μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο νοσοκομείο Λαμίας ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, με λιποθυμικό επεισόδιο.
Όπως είπαν στενοί του συνεργάτες στο LamiaReport, πριν από λίγη ώρα, βγαίνοντας από το Δημαρχείο ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο στήθος και στο στομάχι και έπεσε κάτω.
Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν από τη Στυλίδα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Αυτή την ώρα είναι στα επείγοντα του νοσοκομείου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις.
Ως γνωστόν ο Δήμαρχος αντιμετωπίζει χρόνια πρόβλημα με την... καρδιά του. Ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής κ. Αντωνούλας που τον εξέτασε μας είπε ότι καταρχήν δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και ότι ωστόσο προληπτικά θα γίνει εισαγωγή για τη διενέργεια μιας σειράς εξετάσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα πριν είχαμε συναντήσει το Δήμαρχο Στυλίδας στο κτήριο της ΔΕΥΑΛ στη Λαμία, όπου σήμερα γινόταν η δημοπρασία για το έργο της αποχέτευσης της Στυλίδας. Ο Δήμαρχος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και μας έκανε δηλώσεις για το μεγάλο αυτό έργο που επιτέλους ξεκινάει.


http://vatolakkiotis.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Έκτακτο: Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top