ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησαν ελέγχους τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας


Στην Αθήνα βρίσκονται τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, όπου άρχισαν τον έλεγχο από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, ενώ θα επισκεφθούν σχεδόν όλα τα υπουργεία.
Μέσα σε μία εβδομάδα τα τεχνικά κλιμάκια... 

της τρόικας θα επισκεφθούν οκτώ υπουργεία για να εξειδικεύσουν τα μέτρα της επόμενης διετίας ύψους 13,5 δισ. ευρώ και να παραδώσουν την έκθεση τους στους επικεφαλής οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η τελική έκθεση της τρόικας αναμένεται τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβριου και αν είναι θετική θα εγκριθεί από το Eurogroup στις 8 Οκτωβρίου και έτσι η εκταμίευση της επόμενης δόσης θα έρθει στο τέλος του μεθεπόμενου μήνα.

Όλα τα επώδυνα μέτρα πρέπει να έχουν συμφωνηθεί έως τις 13 Σεπτεμβρίου και αν είναι δυνατόν να έχουν κατατεθεί στη Βουλή μαζί με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, ώστε στις 14 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας να τα παρουσιάσει στο Eurogroup της Λευκωσίας.

Πάντως, τα μηνύματα που φρόντισε να στείλει η τρόικα στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της με το οικονομικό επιτελείο, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το εύρος και το είδος των νέων περικοπών.

Το ψαλίδισμα στις συντάξεις αναμένεται να αρχίσει από τα 600 ευρώ και των επικουρικών από τα 400. Επίσης, φαίνεται να καταργούνται δώρα και επιδόματα στο Δημόσιο, κουρεύεται το εφάπαξ και σταματά η χορήγηση του ΕΚΑΣ σε όσους είναι κάτω των 65 ετών. 

http://www.24wresenimerwsi.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ξεκίνησαν ελέγχους τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top