ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μήνυση για την μετατροπή του στρατοπέδου Κορίνθου σε κέντρο μεταναστών από τους εμπόρους


Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κορινθίας, το Επιμελητήριο Κορινθίας, και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος κατά παντός υπευθύνου για την μετατροπή του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, στην Εισαγγελία Κορίνθου.

Kαταγγέλλουν τη...

μη τήρηση της νομιμότητας σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του χώρου ως κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και αναφέρουν ότι σύμφωνα με το νόμο δεν μπορεί να μετατραπεί στρατόπεδο σε κέντρο φιλοξενίας, ούτε επιτρέπεται παράλληλη χρήση. 

Σημειώνουν την παραβίαση της υγειονομικής νομοθεσίας, η οποία προβλέπει ότι εντός των κέντρων αυτών πρέπει να λειτουργεί γραφείο ιατρικού ελέγχου που θα παρέχει πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη και προσθέτουν ότι γίνεται παραβίαση και περιβαλλοντικών διατάξεων, αφού ο νόμος προβλέπει πως για την λειτουργία κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών απαιτείται έγκριση περιβαλλοντικών όρων που δεν διαθέτει το 6ο Σύνταγμα πεζικού στην Κόρινθο.

http://24gr.blogspot.com/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Μήνυση για την μετατροπή του στρατοπέδου Κορίνθου σε κέντρο μεταναστών από τους εμπόρους Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top