ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η Rihanna, κάνει αγωγή στους λογιστές της, για...κακοδιαχείριση των χρημάτων της



Ένα 16χρονο κορίτσι που βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του ως νέο κι ανερχόμενο ταλέντο είναι λογικό κι επόμενο να μην ασχολείται με οικονομικά ζητήματα, αλλά να αναθέτει τη διαχείρισή...
...τους σε κάποια εταιρεία λογιστών. Αυτό έκανε και η Rihanna, η οποία όμως σήμερα, στα 24 της, καταθέτει μήνυση εναντίον της εταιρείας που την εκπροσωπούσε, της Berdon, στην οποία υποστηρίζει ότι έχασε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, λόγω κακών χειρισμών, ενώ πολλές φορές έφτασε να αμείβεται με λιγότερα χρήματα από τους λογιστές που η ίδια είχε προσλάβει.

Πιο συγκεκριμένα, η ποπ σταρ κατηγορεί την εταιρεία, με την οποία είχε αρχίσει να συνεργάζεται το 2010, ότι της απέκρυπτε την πραγματική κατάσταση των οικονομικών της, ενώ παράλληλα τη χρέωνε με «υπέρογκες» προμήθειες, υψηλότερες ακόμη και από το εισόδημά της. Σύμφωνα μάλιστα με τη New York Post, η εταιρεία εισέπραξε ποσοστό που έφτανε το 23% από το συνολικό εισόδημα της Rihanna από τις περιοδείες της κατά τα έτη 2007-2012, ενώ η ίδια η σταρ λάμβανε μόλις το 6%!
Η Rihanna σε εμφάνισή της τον περασμένο Ιούνιο



Εκτός από τη «θολή» διαχείριση των λογιστικών της, η σταρ από τα Μπαρμπέιντος κατηγορεί την εταιρεία και για το γεγονός ότι την ώθησε σε ασύμφορες αγορές. Τέτοια ήταν η ιδιοκτησία στο Beverly Hills την οποία αγόρασε το 2009 αντί 6,9 εκατομμυρίων δολαρίων και αναγκάστηκε να πουλήσει τον περασμένο Ιανουάριο αντί μόλις 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συνεργασία της σταρ με της εταιρεία έληξε άδοξα το 2010.


http://pressarismenos.blogspot.com/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Η Rihanna, κάνει αγωγή στους λογιστές της, για...κακοδιαχείριση των χρημάτων της Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top