ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σοκ: Η ΔΕΗ βάζει εισπρακτικές για τους λογαριασμούς!

Σοκ: Η ΔΕΗ βάζει εισπρακτικές για τους λογαριασμούς!
Πού φτάσαμε; Μήπως το θράσος δεν έχει όριο; Η ΔΕΗ, ετοιμάζεται να αναθέσει σε εισπρακτικές εταιρίες το “κυνήγι” όσων χρωστούν λογαριασμούς ρεύματος!
Με δεδομένο το “αμαρτωλό παρελθόν” των εισπρακτικών που εκατοντάδες φορές έχουν καταγγελθεί να χρησιμοποιούν παράνομες πρακτικές (οχλήσεις και εξευτελισμός στην εργασία των οφειλετών, τηλεφωνικές οχλήσεις σε ακατάλληλες ώρες, απειλές, εκβιασμοί, χρήση μπράβων κ.α.) μια κρατική εταιρία “κοινής ωφέλειας”, χρησιμοποιεί μια αμφισβητούμενη τακτική για να… τρομάξει τους πολίτες!

 Και με τη συνήθη πρακτική του “δε με νοιάζει, να κόψεις το λαιμό σου, μέχρι αύριο να πληρώσεις, αλλιώς θα έρθουμε για κατάσχεση” που ακούμε συνήθως από τους τηλεφωνητές των εισπρακτικών (μα καλά, αυτοί ψυχή δεν έχουν;) να κάνουν τους περίπου 1 εκατομμύριο Έλληνες που χρωστάνε λογαριασμούς ρεύματος, να..
δανειστούν (από τοκογλύφους, μήπως;) για να πληρώσουν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, ζητάει και νέες αυξήσεις στο ρεύμα, για να πληρώσουν οι πολίτες τα “σπασμένα” της ΔΕΗ, που οι ακριβοπληρωμένοι μάνατζερς (Αθανασόπουλος και ΣΙΑ με τις χρυσές πιστωτικές, τις δωρεάν συνδέσεις ρεύματος στις βίλες, τις εταιρικές BMW και τα χλιδάτα γραφεία- αλλά θα επανέλθουμε σε αυτά με ένα ρεπορτάζ της iTabloid που θα σπάσει κόκκαλα) της ΔΕΗ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε να μη διακοπούν οι συνδέσεις ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν, όμως, μάλλον θα γίνει το αντίθετο. Γιατί;

Οι ανείσπρακτες οφειλές της ΔΕΗ (της επιχείρησης- εισπράκτορα του χαρατσιού), φτάνουν το 1,1 δισεκατομμύριο ευρώ. Λογικό είναι, αφού περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες έχασαν τη δουλειά τους. Και, όσοι έχουν, είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες (τουλάχιστον). Πώς να πληρώσουν το ρεύμα;
Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες περιπτώσεις, όπου, βάσει του Συντάγματος, η ΔΕΗ δεν θα πρέπει να προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης. Πρόκειται για ασθενείς, ηλικιωμένους, ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Όμως, ούτε και αυτή η διάκριση δεν μπορεί να γίνει, αφού οι Δήμοι, δεν κρατούν σχετικά στοιχεία.
 Και οι εισπρακτικές, θα “υπενθυμίσουν” ότι επίκειται διακοπή ρεύματος, είτε πρόκειται για μια γριούλα, μια πολύτεκνη οικογένεια, έναν άρρωστο, μια οικογένεια με ένα μωράκι. Αίσχος, μίζερα ανθρωπάκια, έχετε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς. Και, αναπόφευκτα, κάθε ίχνος αξιοπρέπειας…



http://attikanea.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Σοκ: Η ΔΕΗ βάζει εισπρακτικές για τους λογαριασμούς! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top