ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ενοχλημένοι οι Τούρκοι από την δράση της Χρυσής Αυγής...!!


Πλήρης η συμφωνία τους με το εγχώριο καθεστώς, δημοσιογραφικό και πολιτικό. Η προφανής αιτία για την ενόχληση τους είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που θέλει να παλέψει για τα δικαιώματα των Ελλήνων και δεν είναι «συνεταιράκι» της Τουρκίας. 




Έχει αξία, λοιπόν, το πώς τα τουρκικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν μέχρι και τις ίδιες λέξεις όταν αναφέρονται στην δράση της Χρυσής Αυγής.


Για «ρατσιστική αιμοδοσία» έκανε λόγο το CNN Turk και μπορεί κανείς εύκολα να κάνει την σύγκριση με τα αντίστοιχα ελλαδικά δημοσιεύματα που σχολιάσαμε εδώ. Όσον αφορά το κοινωνικό κατάστημα που ήδη λειτουργεί και τα άλλα αντίστοιχα που συντόμως θα εγκαινιάσει η Χρυσή Αυγή, γίνεται λόγος για «ρατσιστικό σούπερ μάρκετ» από την εφημερίδα Birlik.


Οι Τούρκοι για άλλη μία φορά στο πλευρό των «ελλήνων προοδευτικών», γεγονός που δεν μας προκαλεί έκπληξη, τουναντίον. Αν πάντως ξαφνικά οι Τούρκοι έγιναν «αντιρατσιστές» θα τους πούμε την αντίστοιχη προτροπή που λέμε και στους εγχώριους «προοδευτικούς». Ας πάρουν πίσω τους εκατομμύρια αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες που μας προωθούν, νύχτα από ξηρά και θάλασσα, τηρώντας στο έπακρο το δόγμα Οζάλ. 


xryshaygh - 
http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ενοχλημένοι οι Τούρκοι από την δράση της Χρυσής Αυγής...!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top