ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ερχεται νέα περαίωση - εξπρές για όλους


Για μια ακόμη φορά η περαίωση είναι η... λύση για τα κρατικά ταμεία. Με τα έσοδα πολύ κάτω από το αναμενόμενο για το κράτος έρχεται και πάλι στο προσκήνιο η ... άφεση αμαρτιών για όλες τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις ελεύθερων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι διαδικασίες αναμένεται να είναι εξπρες καθώς δεν υπάρχει (για τα ταμεία) χρόνος για χάσιμο. Οι εκκρεμείς υποθέσεις δεν αναμένεται να φέρουν τα έσοδα που είχε το κράτος, περίπου 2 δισ. ευρώ, από την τελευταία περαίωση, ωστόσο η εκτίμηση είναι πως πολλοί θα σπεύσουν να κλείσουν τις εκκρεμείς τους φορολογικές υποθέσεις υπό τον φόβο των νέων ελέγχων.

Όλα δείχνουν πως το υπουργείο για τη νέα περαίωση θα ακολουθήσει παλιά συνταγή. Αυτή δεν είναι άλλη από τη διαδικασία που ακολουθούν οι ορκωτοί λογιστές για την διενέργεια ελέγχων στις μεγάλες επιχειρήσεις για τη χορήγηση φορολογικού πιστοποιητικού.

Σε μια περίοδο όπου εκτός απ' τα κρατικά ταμεία είναι στο μείον και τα ταμεία ελεύθερον επαγγελματιών και επιχειρήσεων το κράτος κρατάει μικρό καλάθι, αλλά σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που επιθυμούν να κλείσουν τις εκκρεμείς τους φορολογικές υποθέσεις.


http://heraklion1.blogspot.com/ 
loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 Σχόλια:

  1. Έρχεται δεύτερη περαίωση; Καλά πόσοι πλήρωσαν την πρώτη που θα πληρώσουν και την δεύτερη. Ο Ελληνικός λαός δεν διαθέτει τόσα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς είναι αγαπητέ Γιώργο.
    Εδώ και καιρό ο Λαός έχει εξαντληθεί εντελώς οικονομικά,
    αλλά απ' ότι φαίνεται σε κάποιους συνεχίζει μόνο να νοιάζει πως θα συμπληρωθούν
    τα ταμειακά τους, λες και κάτω από τους αριθμούς δεν υπάρχουν οι άνθρωποι.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον ο Ελληνικός Λαός έχει τερματίσει οικονομικά και παλεύει για να μπορέσει να ταΐσει καθημερινά τα παιδιά του, γι' αυτό λοιπόν καιρός είναι πλέον να κοιτάζουν οι αρμόδιοι πρώτα το Λαό και μετά τους αριθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ερχεται νέα περαίωση - εξπρές για όλους Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top