ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

To βίντεο που δεν έπαιξαν τα κανάλια… Ιρλανδός δημοσιογράφος “κατέβασε τα παντελόνια” στην τρόικα


Οι Ιρλανδοί διαθέτουν δημοσιογράφους με ..παντελόνια!
Εδώ τα ΜΜΕ δεν έπαιξαν αυτό το βίντεο, καθώς δημοσιογράφος της Ιρλανδίας διέσυρε κανονικά μέλος της τρόικα που έδινε συνέντευξη τύπου.
Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία. Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα. Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch, και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή. 

Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ, που τρομοκρατούν το λαό μας, μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί, ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα...
τους δολοφόνους των Ελλήνων.

Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας,πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά των Ελλήνων που αυτοκτονούν και εγκαταλείπουν την πατρίδα μας κάθε μέρα και πιό πολλοί.

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: To βίντεο που δεν έπαιξαν τα κανάλια… Ιρλανδός δημοσιογράφος “κατέβασε τα παντελόνια” στην τρόικα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top